Van olyan könyv amit már egy 11 éves lány is olvashatna?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán olvasott, és én ajándékot keresek neki, de lehet hogy még fiatal, és nem kötnék le annyira a könyvek.
Ti milyen könyvet ajánlanátok?
2019. szept. 30. 20:19
11/12 anonim válasza:
A zizi naplóját,ropi naplóját,puding naplóját,Szent Johanna gimit IMÁDTAM!!! Remélem tudtam segíteni! Ja és a cuki Megan Rix könyvek is jók pl: Folti a hős nagyon aranyos!!! 12/L
12/12 anonim válasza:
Harry potter, egy zizi naplója, ha a zizi naplóját szerette akkor a szent johanna gimit falná, lovas könyveket mindenki szereti, pl. Tilly lovas történetei. Illetve van egy trilógia, ami 4-5-6. Osztályosoknak ajánlom, mert róluk szól: Bosnyák Viktória: a tündérboszorkány trilógia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!