Tudnatok könyvet ajánlani? Lány/20
Sziasztok!
Az a szituáció,hogy régen rengeteg könyvet olvastam,es nagyon szépen beszeltem. Hosszú,normális összetett mondatok,gazdag szókincs jellemezte a beszédemet. Gimiben irodalom,nyelvtanból ötös voltam,de egy kisebb trauma miatt úgy érezem hogy egy kicsit visszafejlődtem. Szakember ajanlásával most szeretnék megint olvasni 3-4 év "szünet" után. 16-17 évesen ezeket olvastam:
-SzJg sorozat
-Bexi kb minden leiner laura könyvet
-csitt csitt sorozat
-tökéletes kémia
-keira cass könyvek
-mielőtt elmegyek
Szóval kb ilyenek voltak.
Az alábbi kategóriák érekelnek most:- romantikus irodalom
-krimi
-felnőttirodalom
-pszichológia
Olvastam Stephen King-től egy-két konyvet,Hunter S. Thompson-tól és nagyon tetszettek. Remélem ezek alapjan tudok egy kicsit segíteni ajánlani.
Előre is köszönöm.
Szia!
Baráth Viktória könyveit tudnám ajánlani. Izgalmasak, a humora is nagyon jó.
Leiner Laurának pedig nemrég jött ki a legújabb trilógiájának első és második része. Ég veled, Maradj velem.
Remélem tudtam segíteni 😊
Szabó Magda: Az őz. Olvass utána molyon hátha neked is megtetszik de elég komoly könyv. Illetve én még nagyon szeretem a Jane Austen könyveket :) meg ami még nagyon tetszett az Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el
19/L
Krimi kategóriába nagyon tudom ajánlani Thomas Harristől a Hannibal tetralógiát :) Vörös sárkány, Bárányok hallgatnak, Hannibal, Hannibal ébredése. Így jönnek sorba
Francis Scott Fitzgeral - A nagy Gatsby :) ha a film tetszett, akkor a könyv mégjobban fog
Stephen Kingtől a Ragyogás nagyon izgi, ennek a folytatása az Álomdoktor
Metró trilógia (Metró 2033, Metró 2034, Metró 2035), ehhez kell egy kis kitartás, mert nagyon nehéz követni még a téképpel is, de megéri :)
Szakkönyvek: Allan és Barbara Pease könyvek, Osho könyvek
Szépirodalom: Outlander, A Végzet Ereklyéi, skandinávkrimik ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!