Ti milyen könyvet ajánlanátok egy 16 éves lány számára?
Sziasztok! Barátnőmmel most leszünk egy évesek. Ajándékot szeretnék neki venni, és egy könyvet gondoltam ajándékként. Nagyon szeret olvasni, főleg szívhez szóló történeteket. Olvasta már az összes Maradj velem könyvet, ilyen témában szeretnék könyvet venni. Tudnátok ajánlani ehhez hasonló könyvet?
18/f
Szerintem a LOL és YA könyvek nem annyira illenek hozzá. Kideritettem hogy a Szent Johanna gimit is végig olvasta már, a Bexi sorozatot nem ismerem de utána fogok nézni hátha. A tükörlelkek jó ötletnek tűnik, szerintem ez is tetszene neki. Én meg a Két lépés távolságra gondoltam.
Viszont köszönöm szépen válaszaitokat!
Most döntsd már el hány éves. Ha 16 akkor Harry Potter mehet.
Ha viszont még most lesztek egy évesek, ahogy írod, akkor még gondolom nem tudtok olvasni, én ilyen korban semmiképpen nem vennék könyvet, inkább csörgőt vagy tápszert. Várnék minimum 7-8 éves korig amíg már tud olvasni legalább alapszinten, akkor meg valami nagy betűvel írt mesekönyv lenne a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!