Gyerekkoromban elolvastam egy konyvet amit nagyon elveztem, nem tudom a cimet, ismeri valaki? (tovabbiak)
Figyelt kérdés
arrol szol hogy egy kislany mindennap elmegy egy regi jatekbolt elott es meglat egy jatek lovat aminek merete arányos egy igazievel, egyik nap megkeri apjat hogy megvegyek. megveszik. hazaviszik(kozben a lany arrol beszel hogy a lonak a sulya mennyire nehez de a lo nem igazi) hazaernek es onnantol kezdve arrol szol a tortenet, hogy etetik ezt az igazi/jatek lovat es a tortenet vegen meg jatekkent beszelnek rola, de mar fut es a lany is lovagol rajta. angol konyv szerintem,, es meg hozzateszem hogy a lo beteg volt a boltban es mikor etetni kezdtek akkor kezdett gyogyulni.2019. szept. 3. 22:43
1/1 anonim válasza:
szerintem írj fb-n egy posztot a NIOK csoportba, ott tuti tudnak segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!