Izuka27 kérdése:
Elolvastam a Végzet ereklyéi könyvsorozatot és hallottam hogy vannak kiegészítések. Melyiket olvassam?
Figyelt kérdés
Elolvastam az alap 6 könyvet és imádtam. Életem eddigi legjobb olvasmányai voltak. Hallottam hogy vannak előtte és utána hátszódó könyvek is. Hogyan vannak ezek sorba?2018. júl. 18. 18:28
1/1 anonim válasza:
Pokoli szerkezetek (XIX. században játszódik) -> Végzet ereklyéi -> Gonosz fortélyok (5 évvel a Végzet ereklyéi után játszódik)
Emellett van még a Bane krónikák, ezek közül van olyan ami még a Pokoli szerkezetek előtt van időben, de olyan is ami utána. És még van az Árnyvadász akadémia, ami ha jól tudom, a Végzet ereklyéi után játszódik. De a Bane krónikák és az Árnyvadász Akadémia részei igazából csak ilyen kiegészítő történetek, és elég rövidek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!