Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan "szokjam" meg az olvasást?

Hogyan "szokjam" meg az olvasást?

Figyelt kérdés

El szeretném olvasni Cassandra Clare több könyvét is (Végzet ereklyéi, Pokoli szerkezetek, Bane krónikák stb) de nem tudom rávenni magamat. Két éve nyáron elolvastam a Csont- és Hamuvárost, a kettőt összesen 3 nap alatt, aztán jött az Üvegváros, a könyv felét két nap alatt elolvastam aztán meguntam. Azóta kb 4 könyvet olvastam vagy annyit se, viszont amatőr írók műveit naponta olvasom neten de azok olyan rövidek hogy nincs mit megunni rajtuk, szóval nekem a terjedelemmel lesz bajom szerintem.

Na szóval szeretném elolvasni a könyveket mert nagyon szerettem de nem akarom hogy megint az legyen hogy megunom. Hogy csináljam? Tuti megint magamba akarom majd erőszakolni az első párat ahogy a kezembe kerül :D

17/L

2019. aug. 31. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a könyv akkor úgysem unod meg hiszen kíváncsi leszel a végére. Egyébként meg csak rajtad múlik hogy elolvasod e vagy nem. Csak vedd rá magad fejben hogy "na most igen is elolvasom".
2019. aug. 31. 17:29
 2/2 b1812567 ***** válasza:

Nyilván könnyebben olvasol olyasmit ami számodra érdekes, izgalmas. Keress ilyeneket.

Na meg lehet több könyvet is olvasni egy időben. Elkezdesz egyet, aztán ha kicsit fárasztó, belekezdesz egy másikba, és mikor melyikhez van kedved, azt olvasod.

Sokan akár 3-4-5 könyvet is olvasnak egyszerre. :)

2019. szept. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!