Szerintetek melyik a lagjobb Stephen King könyv?
Az
Állattemető
Ragyogás
Sorvadj el!
Csak ezeket olvastam de ezek mindegyike tetszett.
1,Újjászületés
(1,5:A sárkany szeme)
2,Végítélet
3,Borzalmak városa
4,Rémkoppantók
5,Kedvencek temetője
6,Napkutya
7,A fekete ház
8,Ragyogás
9,Ezüst pisztolygolyók
10,Atlantisz gyermekei
Bár nem szívesen rangsololom😹
Én mint Stephen King könyvgyűjtő sem szívesen rangsorolom, de a30-ból amit eddig olvastam azt mondanám hogy
1. Duma Key (az első minden könyv közül amit 4. elolvasással sem bírtam letenni, és az első amit egyáltalán valaha újra bírtam olvasni)
2. Setét torony (1-7+kieg.)
3. Halálsoron
4. Ragyogás-Álom doktor
5. Az
6. Mr. Mercedes-Aki kapja marja-Agykontroll
7.Tűzgyújtó
És még sok más, mindet imádom, olvastam már az Állattemetőt, Halálos árnyék, Cujo, Mágus (avagy a sárkány szeme) borzalmak városa, 11.22.63. stb. :)
az Az nem éri meg . túl van hypolva.
spoiler
gyerekek bsznak pszihopatákkal tele ,
aztán kiderül , hogy Az valami idiótaság csak pedig én normális magyarázatot vártam ... nekem nem jött be
Nekem a Tortúra a személyes kedvencem. Valahogy borzasztó nyomasztó tudott lenni.
A Kedvencek temetője volt anno tőle az első és a története annak zseniális.
Még csak 9 könyvét olvastam (12, de ebből 3-ra nem emlékszem és emlékeim szerint nem tetszettek, úgyhogy újra fogom őket olvasni),nem merek listát írni, de a Setét Torony zseniális szintén, bár nem olvastam minden kötetet még, mint fantasy rajongónak, az borítékolható volt h nekem tetszeni fog.
Ott a Ragyogás is, bár második olvasásra az nem annyira fogott meg.
És most a Joylandet olvasom, eddig egészen megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!