Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Manapság melyik Battlefield...

Manapság melyik Battlefield játék a legjátszottabb?

Figyelt kérdés
A BF3 már kb. ki van halva alig lehet olyan szervert találni ami jó pingben és játszanak is rajta.
2019. júl. 21. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

En 4-et jatszom meg rendszeresen, igaz csak conquest es td van de azokbol van hogy 10+ szerver is, sot. De a BF V egyertelmuen a legnepszerubb.

A Hardline pl. total kihalt, neha felnezek mert van par mod amit anno szerettem de sosem talalok szervert.

A 3-at multiplayer szempontbol nem is szeretem, viszont ott szoktam szervert talalni.

16/L

2019. júl. 21. 19:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Alapból nem vagyok nagy BF-es nekem csak a 3 van meg, Revic videóit néztem akkori forgalmazódott bennem a kérdés. Csak kíváncsiságból. Én személy szerint más fajta játékokat szeretek, ezért nem is veszek Battlefield játékokat, a 3 is ingyenes volt azért van meg. Mindenesetre köszönöm a választ. :D
2019. júl. 22. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!