Anthem vagy Battlefield V?
Figyelt kérdés
Az új videókártyámhoz kiválaszthatom ezen játékok valamelyikét. Az Anthem még nem jött ki és egy kicsit tartok is tőle, mert EA... A BFV-ről meg sok a rossz vélemény. Szerintetek?2019. jan. 27. 08:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem legyen az Anthem és add el a kulcsot, mielőtt bukik a játék.
2/7 anonim válasza:
Na igen ez a legtisztább. BF V-el el lehet amúgy szórakozni, az Anthem meg azért veszélyes mert tulajdonképp ugyanaz mint a Destiny széria, és az EA sem kevésbé pénzéhes, szóval valszeg jön majd hozzá két tucat kiegészítő stb, és az alapjáték kb semmit sem fog érni pár hónap múlva.
3/7 anonim válasza:
Ha nem akarod eladni egyiket sem, akkor a Battlefield V. Anthemezni akarsz akkor ingyen letöltheted a Warframet. Eddig akiket néztem, hogy tolták az Anthemmel mindenki azt mondta lényegében csak egy gyenge, fizetős Warframe, és nem, nem Warframe rajongók mondták ezeket.
4/7 anonim válasza:
Szerintem Anthem. Nem kell eladni, szerintem nem lesz rossz. Mondjuk nem venném meg teljes áron, de ha kapod aktiváld be.
5/7 anonim válasza:
Anthem. Jelenleg a legjobb játék a piacon.
6/7 anonim válasza:
@3 Attól, hogy a sok hülye ezt meg azt mond, nem lesz igaz. :-)
A warframe egy gagyi destiny. Az anthemben érzed a súlyát a dolgoknak, nem a borkenOPmégnemnerfelt fegyókkal állsz egyhelyben és farmolsz (mert WF-ben mást nem lehet csinálni, content nulla), van története, gyönyörű grafika, teljesen más irányítás stb.
7/7 anonim válasza:
Egyébként meg fizess elő a prémium origin accessre, és mindkettővel tolhatod most azonnal... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!