Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit jelent a kutyáknál az a...

Mit jelent a kutyáknál az a kifejezés, hogy társak?

Figyelt kérdés
Valami szerelmi kapcsolat vagy hogy mindig hűek egymáshoz? Ilyeneket hallottam.

2019. jún. 30. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Akik együtt élnek és kb együtt csinálnak mindent. Az én kutyáim pl nem azok mert teljesen figyelmen kívűl hagyják egymást, nem játszanak, nem alszanak együtt. Csak elvannak egymás mellett.
2019. jún. 30. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazáből dem tudom hogy ismered-e a sims3 játékot. Mert itt szeretném azt hogy tudjanak utódot nemzeni és ha beállítom azt hogy társak akkor ez lehetséges-e
2019. jún. 30. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Sims egy játék.
2019. jún. 30. 23:57
 4/5 anonim válasza:
100%
A simsnek vajmi kevés köze van a való élethez. Ezt inkább a Játék menüpont alatt kérdezd meg, mert nem ide való.
2019. júl. 1. 09:28
 5/5 anonim válasza:
100%
Van egy olyan menupont ahol a beallitasok is vannak, hogy “leckek” es ott reszletesen leirja azt az adott packet, amit vettel, biztos, hogy erre is kiterjed. Ha angolul jatszod, akkor azt hiszem, hogy ugy talalod meg, hogy lessons/tutorials es akkor a mate-s menupont alatt. (Legalabbis a sims4-ben ugy van, a sims3-mal meg mindig csak az alapjatekkal jatszottam sajnos :/ )
2019. júl. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!