1/3 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt nyáron játszottam, az első pár órában nagyon élveztem, de hamar unalmassá vált, valahol a közepén abbahagytam. Survival módot próbáltam ki.
Kb. fél éve megvettem újra (konzolra) és majd adok neki valamikor egy második esélyt, sima normál fokozaton.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött. Érdekes, változatos, és lehet saját tigrised vagy párducod. :3
A FC 3-4-5 nem tetszett, de a FC 2 és a Primal a kedvenceim.
3/3 anonim válasza:
az 1 és 2 kivételével végignyomtam őket. 4 éve néztem róla végigjátszást, annyira nem jött be, személyesen a 3 és az 5 volt a kedvencem. most annyira nem jön mostanában semmi hogy megpróbáltam a primalt, és néhány óra után kimondottan megtetszett, sok időt bele lehet ölni. 4 éves játék is simán lehet élvezetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!