Mi a véleményetek a Howrse nevű játékról?
Pár éve nagyon rá voltam kattanva, most elég ritkán jelentkezem be.
Amit határozottan nem szerettem, hogy nehéz volt zsetont szerezni, így kb semmi esélyem nem volt arra, hogy vegyek egy pompás lovat.
Kezdetektől játszom vele.
Régen másabb volt a közösség, több gyűjtő is volt.
Régen nehezebb volt zsetont szerezni, de a lovak mennybe küldésével havi akár régi zsetiben 30 zsetont is lehetett szerezni
Már napi ck-k vannak,ami a régi,nagyobb játékosoknak nagy érvágás, a fix 1000-3000 (régi 10-30) zseton helyett max 900-at lehet szerezni,de az se mindig jöhet össze.
Ez a zsetonrendszer kedvez a kisebb,újabb játékosoknak. Napi 10-20-30 zsetonra tehetnek szert könnyedén,régen a havi 1 (jelenlegi 100) zsetonuk volt csak kb,ami a hűséges játékos zsetonja volt
Én 3 éve regisztráltam kisebb-nagyobb kihagyásokkal most már minden nap bejelentkezek (azért hogy a napjaim menjeknek fentebb) régebben minden másabb volt szerintem.. A közösség is változott a régihez képest. Én nem vagyok tapasztalt játékos tenyésztek+ha vannak eventek(lehet nem így írják) akkor azokat megcsinálom de azon kívül nem nagyon foglalkozom mással a játékba.. Én szeretem azt a játékba, hogy talál az ember segítőkész embereket is és hogy sok fajtát lehet tenyészteni
Amit viszont nem szeretek vannak nagyon bunkó emberek is és eléggé drágák (szerintem) a tételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!