Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Howrse...

Mi a véleményetek a Howrse nevű lovas játékról? Felhasználókat kérdezek.

Figyelt kérdés

2018. júl. 29. 12:48
 1/6 anonim válasza:
A pár évvel ezelőtti dizájnját jobban csíptem,de ez sem rossz. Amúgy szerintem jó kis játék, régebben akár napi szinten is gondoztam a lovaimat mostanában csak az eventekre járok fel. Személy szerint nekem örök kedvencem marad, sok emlék fűz hozzá.
2018. júl. 29. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezen a játékon nőttem fel, imádtam, évekig rajta lógtam, lett egy nagyon jó barátom, évekig jóban voltunk, aztán megszakadt. Nagyon más a dizájnja ami nem tetszik, de biztos megszoknám.

Kinőttem már belőle, viszont nagyon sok szép emlék köt hozzá, hiába virtuális 😊

2018. aug. 2. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

én a mai napig is rajta lógok, bár most már csak ritkábban😊

Hihetetlen, de találtam hírességeket az amerikai, illetve spanyol szerveren is3

2018. aug. 2. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Az a játék már rég nem az igazi. Az új dizájn kész katasztrófa, a moderátorok sem a dolgukat végzik. 4-5 évig játszottam, pár hónappal a magyar szerver indulása után regisztráltam. Nap, mint nap feljártam az oldalra, később sokat fórumoztam. Rengeteg barátot szereztem (ez az egyetlen, amit nem bántam meg), de velük már Facebookon, Instagramon tartom a kapcsolatot.

Megváltozott a játék. Vagy csak én nőttem ki.

2018. aug. 10. 23:49
 5/6 anonim válasza:
Nagyon jó játék! Régen játszottam vele elég sokat de egyszer vki feltörte es ezért abba hagytam csináltam másik profilt de később ráuntam. De nemrég újra kezdtem És nagyon joo igaz sokat változott de nekem nagyon tetszik az új dizájn is :)
2018. okt. 10. 18:02
 6/6 anonim válasza:

Heló :)

Először is, a modik egyáltalán nem katasztrófák.

Nagyon rendesek, segítőkészek. (Lehet, tisztelettudóan kéne nekik írni.....)

Másodszor, én szeretek játszani. Igen, vannak új dolgok, de szerintem a mai napig élvezhető! ^^

2019. aug. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!