Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a játékról?

Figyelt kérdés
Bővebben arra lénnék kíváncsi, hogy ez a játék megéri e a 10.000 forintot. Itt a játék trailerje: https://www.youtube.com/watch?v=V2xp-qtUlsQ

2019. febr. 6. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, dehogy éri meg! Szólóban semmi értelme, multiban meg már a kutya sem játszik vele.
2019. febr. 6. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénzkidobás lenne. Egy agyonhypolt játék a fejlesztők részéről de ahogy az első is írja a kutya sem játsza már mivel szar úgy ahogy van. Mikrotranzakciókkal van tele és a játékban való progressziós rendszer is kegyetlen szar
2019. febr. 6. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

PS4-en és Xboxon még 1-2 ezer aktív játékosa van, ott még valamennyire használható a játék. PC-n már csak pár százan játszanak vele szóval kb lehetetlen meccset találni. 10.000 Ft-t semmiképp nem ér, főleg hogy évek óta 5 euróért dobálják (PC-n legalábbis).

Ha érdekel a játék akkor ott a 2. része, szintén 5-10 euróért adják (még mindig PC) sokkal jobb is mint az 1. és még játékosbázisa is van.

2019. febr. 6. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Kettessel értek egyet, nekem is a 2 van meg és azért ott még találni játékostársakat.

Ja, és sokkal jobb mint az 1.

2019. febr. 6. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a PS4emet ezzel a bundlevel kaptam meg, nem tudom, hogy játszottam-e vele 10 órát, mert annyira nem lett jó játék. Oké, FPS, szóval alapból hátrányban volt, de nem ez volt vele a legnagyobb gond. A játéknak nem volt semmi hangulata, mentél vele pár kört, nem tudott semmi újat mutatni utána, legfeljebb fegyvereket, stbt farmolhattál vele multiban.

Rendes singleplayer része meg egyáltalán nincs az első résznek, pár training map és kész.

Második rész nem tudom milyen lett, de az első totál nem éri meg 10 ezer forintot.

2019. febr. 7. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!