Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az ATOM RPG...

Mi a véleményetek az ATOM RPG című játékról?

Figyelt kérdés
A dialógusok és a sztori mennyire vannak jól megírva? (Gondolom az első két Fallout szintjét nem érik el.)
2019. jan. 13. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Néhol kicsit esetlen a fordítás és nekem túl sok a mémek és easter eggek mennyisége. Ennek ellenére szerintem jó játék, Fallout 1-2 rajongóknak pedig kötelező.
2019. jan. 13. 10:18
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Értem, köszi a választ. Azt tegyük hozzá, hogy a Fallout 2-ben is rengeteg popkulturális utalás volt, melyeket sok esetben kifejezetten humorosan tálaltak.

Egyébként azt is olvastam, hogy egyes szegmenseiben eléggé kiegyensúlyozatlan, és átgondolatlan pl. a fegyverek használatához szükséges erő meghatározása sok esetben logikátlan.

Mondjuk 15 euró elég baráti ár, és a Steam-en elég aktívnak tűnnek a fejlesztők.

Szerintem 15 euróért be fogom szerezni, mert imádtam az első két Fallout játékot, hába tavaly játszottam végig őket, nem zavar, hogy egyes szegmenseiben elavultak, remek élményt adtak. Azonban a 3. résznek is neki álltam ismét, de nagyon felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, ugyan jobb, mint a 4, de a New Vegas, és 1-2 nyomába sem ér, de azérz ráveszem magam, hogy befejezzem.

Egyébként az UnderRail-ről mi a véleményed? Azzal játszottál? Azt is sokan dicsérik, ráadásul alig több, mint 5 euró a Humble Store-ban.

2019. jan. 13. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A fejlesztők tényleg elég aktívak és figyelik a kritikákat, még biztos változtatnak az egyensúlyon.

Az UnderRail is jó, de inkább a harcon és a felfedezésen van a hangsúly benne. Végig viszont még nem játszottam, mert már jó ideje a mostanában megjelenő kiegészítőjére, az Underrail: Expedition-re várok.

Ha a Fallout 1-2-re hajazó játékokat keresel, akkor még az Age of Decadence-t is ajánlom. A sztorit és a párbeszédeket szerintem ebben valósították meg a legjobban és tele van elágazásokkal, egy végigjátszás során csak a töredékét fogod látni.

2019. jan. 13. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Köszi, a Thr Age of Decadence is megvan, illetve az Arcanum is, azt egy itteni válaszoló ajánlására vettem meg, lehet pont te voltál. :)

Most egész szép kis cRPG gyűjteményem lett, a Shadowrun játékok is megvannak, azokkal is szemezem, mert kedvelem a cyberpunk stílust, ott van még a Wasteland 2, a Planescape Torment, és a szellemi örököse a Tides of Numera, a Divinity: Original Sins 1-2, és a Pillars of Eternity is.

Az UnderRail esetében a kiegészítőről tudok, de kérdéses, hogy akkor is fog-e leértékelést kapni az alapjáték, így lehet most megveszem és az ATOM RPG-t is, kb. 21 euró a kettő, az nem sok, aztán csak el kell dönteni, hogy melyikkel érdemes kezdeni, mert amennyi szabadidőm van ez kb. 2-3 évre elég, különösen ha hozzá számolom, hogy az első két Witcher részt is pótolni tervezem, miután befejeztem a könyveket, és a Kingdom Come is a kfiókomon van.

Így szűrni kell, hogy mit érdemes előre venni. (Illetve az Atom és UnderRail után több RPG-t biztosan nem veszem a közeljövőben, vagyis csak kettőt: The Outer Worlds és Cyberpunk 2077.)

2019. jan. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!