Mi a véleményetek az új Pokemon Let's Go játékról?
"Okosteloja mindenkinek van ellenben Nintendo nem fog az emberek nagy része venni csak hogy ezzel játsszon."
Érdekes elgondolás, bár szerintem te Magyarországból indulsz ki. Nyugaton nem akkora nagy gond megvenni egy konzolt és gondolom Nintendót sem rázza meg, hogy a magyarok nem vették meg a játékukat. Én mondjuk megvettem a limitált pokemon let's go switch-t, mert már régóta szemezek vele és most ez egy szuper alkalom rá.
A játék maga szerintem sokkal jobb, mint a PoGo. Ha esik, ha szakad, PoGo-ban ki kell menned, ha játszani akarsz. A switch meg lényegében ugyanaz a játék, de a kanapéd kényelméből.
Legjobban az érdekelne, hogy hogyan fog működni az account összekapcsolása. Ha let's go-bol áttehetnél pokemonokat PoGo-ba, akkor mindenki egy zsáknyi legendás pokemonnal rohangálna a városban, és a nem switch birtokosok el lennének taposva.
@12:11
Nyugaton se Nintendo Switch-e van a legtöbb konzol tulajdonosnak, hanem ps4/xboxone
Nem fogja a Go és a Let's Go megölni egymást, teljesen más stílusú játékok. Eddig is vígan működött egymás mellett a Go és a főszériás Pokémon játékok.
A Let's Go monduk egy sokkal leegyszerűsítettebb verzió. És sajnos ez a véleményem, hogy egy túlontúl egyszerű, illetve a gyökerekhez túlzottan ragaszkodó játék. Nagyon szeretem a Pokémon játékokat, de ez gyakorlatilag úgy néz ki, hogy szinte semmiben nem nyújt többet, mint a Red/Blue anno, csak szebben néz ki, van benne pár újdonság, ugyanakkor több dolgot kivettek. Anno a FireRed/LeafGreen az eddigiek alapján sokkal többet nyújtott, mint Kanto-ban játszódó kaland.
Krisi: Igen, csak éppenséggel eddig a PoGo és a főszériás Pokemon játék nem volt semmilyen kapcsolatban. Ez viszont lesz, nem is kicsit. Ahogy írtam, ha visszafele is lesz trade (Let's Goból is lehet pokemont küldeni a PoGo accodra), akkor lényegében az lesz mindenki inkább a Let's Goban fogja elkapdosni a pokekat.
Meg ezt a Nintendo is megmondta nem a legújabb Pokemon játéknak szánják a Let's Go-t, hanem csak remakeként tekintenek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!