Mit gondoltok az Assassin's Creed Syndicate játékról? Érdemes beszerezni? A grafika milyen mai szemmel nektek?
Nekem nagyon adja, tudom, hogy elég megosztó, sok ember rühelli, nekem nagyon-nagyon tetszett. Nem annyira összetett se a karakterábrázolás, se az univerzum, mint mondjuk az AC Originsben vagy az Ezio-trilógiában, na de utóbbi mint mondtam trilógia, az AC Originsben meg vmi olyan monumentális van, amit többek között a Syndicate is készít elő. Ettől függetlenül a két tesót nagyon bírtam, nagyon jól meg van csinálva a bandaháború meg a hódítások rendszere, a helyszínek, szereplők fantasztikusak, a grafika meseszép. És persze nem utolsó sorban stílusosan lehet ölni a kis pálcatőrrel vagy a boxerrel a komolyzenére, a fekete cuccban :DDD
Ami még érdekes volt számomra, hogy sokan kritizálták pl. azért, mert annyit tudunk meg, hogy "meg kell ölni Starrickot mert csak. mert gonosz. mert templomos." Na már most a két tesó közül Jacob egy anarchista vadállat, aki nagyon sok rossz döntést hoz, Evie gyakran az ő xarát takarítja el, és ő csinál értelmesebb dolgokat, de azzal nem jutna nagyon sokkal előre Jacob akciói nélkül. Szóval kiegészítik egymást. A főgonosz, Starrick pedig egy eléggé árnyalt, érdekes karakter, én személy szerint szimpatizáltam is vele.
Más mint a többi AC rész, de nekem nagyon tetszett. Érdemes megvenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!