Ha hasznalok a pomemon gohoz bármilyen pokemapot akkor letitanak a játékról?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 22:12
1/6 anonim válasza:
Nem, mér tiltanának? Amúgy is vannak netes verziók is.
2/6 anonim válasza:
Nem mászik bele a játék a telefonod memóriájába, hogy milyen alkalmazásokat futtatsz, nyugi:)
+ amíg a lábnyomos vadászatot nem csinálják meg normálisan, addig szerintem teljesen elfogadható egy térkép
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi csak azért kérdeztem mert hallottam olyanról hogy valakit letiltottak
2016. aug. 3. 20:22
4/6 beres ence válasza:
Hello. Én is használok és még ne tiltotak le. Használd nyugottan :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is használom
2016. aug. 4. 11:51
6/6 anonim válasza:
Hát a netes verziókat is már kezdik leállítani mert a gyártó cég szerint ez olyan, mint a csalás és nem tetszettek nekik. Egyébként ki tudja deríteni a játék, ha használsz valami mapot (általában) és le is tilthatnak érte, de ezértt csak olyat szoktak, hogy fél órán át elfut az összes pokemon és nem kapsz semmit a Pokestopokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!