Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van magyarítás a Heroes V-höz?

Toma9999 kérdése:

Van magyarítás a Heroes V-höz?

Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy még annó mikor megjelent magyarul játszottuk a játékot haverral. Viszont most megvettem steam és abban nincs magyar nyelvű opció. Magyarítást meg nem találtam ami működne. Nekem nem lenne probléma az angol nyelv, de sajnos öcsémmel játszanék aki nem érti úgy, ezért lenne rá szüksége.

2019. jún. 11. 19:54
1 2 3
 21/24 elistvan ***** válasza:
Fektettem az ítt linkelt magyarosítás de nálam nem jelenik meg a hosszú ő betű. Esetleg tud rá valaki megoldást?
2021. ápr. 10. 19:16
 22/24 anonim válasza:
Szerintem örüljünk, hogy sikerült szerezni működőképes magyarítást, max ahol nincs betű odagondolod a hosszú ő-t, innen is köszönöm a feltőltőnek a magyarítást. :)
2021. ápr. 11. 21:46
 23/24 elistvan ***** válasza:
Félreértés ne essék, én sem elégedetlenkedni akartam, csak gondoltam hátha valakinek megy rendesen.
2021. ápr. 12. 14:59
 24/24 csuriz válasza:
Nekem nem steames a heroes 5 akkor nekem melyik mappába kell masolnom hogy működjön?
2021. ápr. 14. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!