Toma9999 kérdése:
Van magyarítás a Heroes V-höz?
Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy még annó mikor megjelent magyarul játszottuk a játékot haverral. Viszont most megvettem steam és abban nincs magyar nyelvű opció. Magyarítást meg nem találtam ami működne. Nekem nem lenne probléma az angol nyelv, de sajnos öcsémmel játszanék aki nem érti úgy, ezért lenne rá szüksége.2019. jún. 11. 19:54
11/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol ronthattad el, mivel nem valami bonyolult.
Annyi hogy: Steam\steamapps\common\Heroes of Might and Magic 5\data mappában kicseréled a p3-texts.pak file-t a letöltöttre. Onnantól már tökéletesen működnie kell.
2019. aug. 12. 09:50
12/24 anonim válasza:
SZia, el tudnád küldeni a linked az alapjátékhoz? A linkelt honlap nem működik. Köszi :)
13/24 norbi201097 válasza:
Nekem sem működik a link, megvan valakinek?
14/24 A kérdező kommentje:
Csináltam neki egy drive-ot. Ha véletlen valami gond lenne vele akkor írjátok.
2020. jún. 8. 00:30
16/24 anonim válasza:
És az a file, ami a driveon van, az heroes 5 alapjátékhoz van, vagy tribes of the east vagy hammers of fate?
17/24 A kérdező kommentje:
Ez az alapjátékhoz van.
2020. aug. 4. 00:50
18/24 anonim válasza:
Köszönöm, és a többihez nincsen meg?
19/24 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincs. De ha te találsz akkor nyugodtan oszd meg itt, hogy valakinek később még hasznos legyen.
2020. aug. 6. 01:14
20/24 ádikamánia válasza:
valaki nem tud a másik két kiegészítőhöz magyarítást próbáltam a linkeket de nem működ tek előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!