Toma9999 kérdése:
Van magyarítás a Heroes V-höz?
Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy még annó mikor megjelent magyarul játszottuk a játékot haverral. Viszont most megvettem steam és abban nincs magyar nyelvű opció. Magyarítást meg nem találtam ami működne. Nekem nem lenne probléma az angol nyelv, de sajnos öcsémmel játszanék aki nem érti úgy, ezért lenne rá szüksége.2019. jún. 11. 19:54
1/24 anonim válasza:
az 5. részhez nincs külön magyarítás, csak a videóihoz, illetve még magyar patch verziók vannak. A Heroes 6-7 alapból tartalmaz magyar nyelvet így ha még tudod kérd vissza steam-en a pénzt az 5-ért és inkább a 6 vagy a 7-et vedd meg ha mindenképp kellene testvérednek a magyar nyelv hozzá. Persze ez csak az én javaslatom, tégy legjobb belátásod szerint. :)
2/24 A kérdező kommentje:
Azért vettem az ötöt mert nagyon sok emlékem fűz hozzá. Számomra nem nyújtaná ezt az élményt a 6 és a 7 sajnos. Akkor sajnos ez van. Majd fordítok neki.
2019. jún. 11. 21:05
3/24 anonim válasza:
4/24 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚ! :D
Az öcsém és saját nevemben, nagyon köszönöm.
Nem hibátlan, mert a menüben nincsenek hosszú ékezetes betűk, de ez nekünk így már tökéletes. Töltöm is fell google drive-ra későbbre magamnak utánad szabadon "szent grál" néven. :D
2019. jún. 11. 22:15
5/24 anonim válasza:
Ezek szerint akkor működik, remek. :) Nagyon szívesen. :)
Hát ha csak annyi a "baj" vele hogy nincs hosszú ékezet az még akkor jó helyzet, de legalább magyar és ez a lényeg. :)
ui: Köszönöm a megtiszteltetést hogy "szent grál" lesz a neve. :D
6/24 A kérdező kommentje:
Azoknak akik később találják meg a posztot és esetleg valamilyen oknál fogva nem működne már a magyarosításos link, az dobjon privátba egy üzenetet és átdobom a drive-os linket. Nálam már meg lesz innentől. :D
2019. jún. 11. 23:17
7/24 anonim válasza:
Még mindig 1. vagyok. Akkor ha lúd legyen már kővár is. :D
Hammer of Fate-hez is előhalásztam:
8/24 anonim válasza:
*kővér. :D 1 kis elírás. :D hehe
9/24 A kérdező kommentje:
A kieg nincs meg, de a file-t leszedem, hátha valakinek egyszer szüksége lesz rá :D
2019. jún. 12. 00:39
10/24 anonim válasza:
Helló elolvastam a magyarosítást meg stb. de nekem nem működik vagy csal én csinálom rosszul. Tudnátok segíteni, hogy hogy kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!