GTA 4 - Hol vannak a mentéseim?
Figyelt kérdés
C:Documents and settings>nevem>local settings>Application data>Rockstar games --> ezt a verziot már soxor hallottam de se local setting se app.data nevű mappa nincs a gépemen. esetleg ha vki meg tudná mondani mi a mentési fájlok neve az is jó lenne. köszi2010. júl. 7. 14:11
11/12 anonim válasza:
Őszintén szólva így fájlban, nincs benne ott sem, tehát konkrétan a mentés csak akkor kerül a gépeden egy mappába, ha offline mentesz (ebben nem vagyok biztos), illetve ha használod az XLiveLess. Az hogy nem találod azt a mappát (már bocsánat) de a te hibád. Local Settings mappa biztos van, mivel ott tárolja (többek között) a kitömörített fájlokat, mielőtt átmásolja a helyére. Application Data mappa is van száz százalék, de az rejtett. Ezek után nem tudom hogy még miben tudnák segíteni, próbáld meg kombinálni azokat a dolgokat amiket itt leírtunk, vagy nem tudom :D
12/12 A kérdező kommentje:
megtaláltam. a vezérlőpultnál a mappa beállításai részben a nézet menüpontban a speciális beállításoknál vt egy olyan rész h rejtett fájlok, mappák, ott bepipáltam h megjelenítse őket és megvan:) először azthittem elég kipipálni h összes mappa megjelenítése de ezekszerint nem. köszi szépen:)
2010. júl. 12. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!