Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most többféle Minecraft van,...

Most többféle Minecraft van, vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Lehet hülye a kérdés, viszont nem értem.

Én már a legeleje óta játszom minecrafttal éves kihagyásokkal. Mára szerintem 1-2 éve nem játszottam minecrafttal, mikor is megjött hozzá a kedvem.

Olvastam, hogy microsoft megvette, meg is találtam a store-ban, megvettem. Viszont a sok újítás mellett azt látom, hogy eltűntek olyan dolgok, amik már régóta benne voltak. Pl két kéz. A támadás ugyanolyan mint nagyon régen, nincs már ez a suhintásnak fel kell töltődnie dolog.

Aztán néztem szervereket is, azok mindegyike tört? Ilyen 1.7 verziókat írnak, az én Minecraftomra meg 1.14 van írva Azt hiszem. Kicsit összezavarodtam, valaki elmondaná, hogy most mi van?

2019. máj. 23. 14:25
 1/5 anonim válasza:
100%
Kijött a legújabb verzió sok változtatással
2019. máj. 23. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez majdnem válasz a kérdésemre ..
2019. máj. 23. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több verziója van. Van az originál és a windows 10es.
2019. máj. 23. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
És az original-t hol lehet megvenni?
2019. máj. 23. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Java verziós van, az volt az első, azzal játszottál régen, azt itt tudod megvásárolni: [link]

Emellett van a Bedrock Edition. Ez magába foglalja a Windows 10, Xbox One, iOS, Android verziókat.

Lényegében ugyanaz a kettő, csak más alapokon íródott ezért a Bedrock kiadás gyengébb eszközökön is elfut. A Java kiadás hátránya, hogy nem tudsz külső program, vagy szerverbérlés nélkül együtt játszani a barátokkal, addig a Windows 10-es verzióban simán egymásra tudtok csatlakozni. Illetve annyi, hogy a Javás verzióban készült pályákon nem tudsz játszani a Windows 10-es verzióval és ugyanez fordítva is igaz.

2019. máj. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!