Minecraft TLauncher nem működik? Nem kompatibilis (? )
Nem rég kb. egy hónapja letöltöttem a TLauncher nevű minecraft klienst vagy mit, mert csak azzal tudtam az 1.13.2-es verzióval játszani. Eddig nem volt vele semmi baj, ma is használtam reggel, de most ahogy próbáltam este elindítani nem történt semmi. A gépet is újraindítottam, ki-bekapcsoltam, újratelepítettem,
rendszergazdaként is futtattam, komatibilitási hibaelhárítást is csináltam, de semmi nem segített.
Megpróbálom megnyitni, és lósz*r se történik. Konkrétan SEMMI.
A legutolsó hibaelhárításon viszont azt mondta, hogy nem kompatibilis az alkalmazás. Ez mit jelent? Hogy lehet kijavítani? Eddig miért volt jó, és most miért nem?
Annyi a fejlemény, hogy semmilyen minecraft nem működik. kb. 6 másikat próbáltam és ugyanúgy egyiknél se történik semmi. egy pillanatra az egyiknél felvillant valami mint egy vaku de aztán ennyi. Ezek mindegyike működött amikor legutóbb használtam őket.
Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!