Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvettem a minecraft win 10...

Megvettem a minecraft win 10 editiont, de csak a próba verziót engedi letölteni, miért?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak vettem hozzá egy kulcsot, be is írta, ki írta hogy megkapta a játékot, de csak a próbaverziót engedi neki letölteni. Miért lehet? Van rá esetleg valami megoldás?

#Minecraftwin10edition
2019. máj. 20. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:

mivel win10-et vettél, az csak windows 10-zel megy, nem lehet hogy neki win7 vagy win8 van felrakva a gépére?

Microsoft store-ba be van jelentkezve a barátod? Mivel win10 verziót adtál neki, a microsoft store-ba kell bejelentkezni, aktiválni majd letölteni.

2019. máj. 20. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Az aktiválással nem volt baj, legjobb tudomásom szerint win 10 van neki, de így is csak a próba verziót engedi neki használni/leszedni. És ha belép van egy opció hogy vegye meg a teljes verziót.
2019. máj. 20. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor írni kell a supportnak egy levelet, megadva milyen kódot aktivált (erről kapott visszaigazolást), a többiben ők tudnak segíteni.
2019. máj. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!