Megvettem a S. T. A. L. K. E. R - Clear Sky-t de akadozik. Van valakinek tippje hogy mi lehet?
a gépem:
CPU: Intel Core 2 Duo T7300
GPU: Geforce 8600 GT
RAM: 1,5 GB
HDD: 150 Gb ebből 20 szabad
A játék folyamatosan akadozik mint a menüben mint a játék közben a tiszta égbolt bázison az ingoványban stb. Megpróbáltam a beállításokban minden lehetséges opciót. Kipróbáltam unalmas éjszakámon az összes képernyő felbontást az összes grafikai beállítást teljes képernyőn és ablak módban is. Próbáltam kompatibilis módban is hátha XP kompatibilis módban jobban fut de nem
Megjegyzés: Azt tapasztaltam mintha legmagasabb grafikai beállításokon jobban futna. De akkor se volt több 10-15 FPS nél.
Valaki letudná írni mi a tehendő hogyha van egyáltalán ?
A géped harmatgyenge. Nem csoda, ha akadozik. A hivatalos minimum gépigénynek (amit a Steam vagy a Gépigény. hu mutat) nem lehet hinni, kb. a duplája az igaz még a SoC-nál is, a CS-hez pedig még erősebb gép kell. Én az ajánlott konfig alatt bele sem vágnék.
Plusz a saját tapasztalatom szerint a STALKER játékok (főleg a CoP) nagyon érzékenyek a RAM sávszélességre és 800MHz-nél lassabb RAM-okkal stutterel. Ennél a laptopnál abban sem vagyok biztos, hogy nem 667MHz-van benne.
azt tudom hogy ez egy gyenge gép és köszönöm a tippet hogy ne higgyek de én olyanra gondoltam hátha van hozzá valami mod amitől kicsit jobb volna vagy valami. Pl.: amiért nekem ez a laptopom gyengusz ezért én szoktam használni a Ragno nevű alkalmazást ami eltorzítja a grafikát hogy kicsit jobb legyen az élmény. Az FC3-at is így tudtam futtatni 25-30 fps-el.
A másik tudom hogy a Stalkernek kell a RAM de akkor hogy van az hogy a SCoP-ot jobban futtatja mint a SCS-t?
S:SoC - 35-40 fps-el ment
S:CS - 10-15 fps a legnagyobb
S:CoP - 25-30 fps-el megy
a Call of Pripyatot most nem rég szedtem le puszta érdekességből mert egy angol személynél (mondjuk az ő gépe 100x különb)ugyan ez a helyzet volt de ő azt mondta neki jobban fut a CoP mint a CS. És nálam is ez a helyzet. Annyi a különbség hogy a CS most eredetibe van meg steamen még a CoP-ot torrenteltem. De eltértem a lényegtől
a kérdés van e olyan mod vagy optimizáló program vagy akármi amitől jobban futna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!