Akinek nem tetszett a Mass Effect 1, az mit gondol a Mass Effect 2-ről?
A történet miatt mindenképp érdemes végigvinni az első részt is.
Második annyival másabb hogy nem kell benne a mako-val szarakodni :D
Esetleg próbálj ki másik kasztot, van elég sok, így lehet variálni a harcrendszeren.
Akkor add el mindket jatekot most.
Mert az elso is jo jatek, csak nem a te izlesedre lett tervezve.
Eladni nem tudom, mert Steamen vettem meg pár éve. De amúgy sem adnám el és a kérdésem nem túlérzékeny fanboyokhoz szólt.
Nézek hozzá modokat, lehet találok valamit ami javít a harcrendszeren.
Ha az elsot utalod, akkor a masodik es harmadikat is fogod.
A masodik jatek is a felfedezésben jobb, nem a harcrendszerben, mivel az szinte ugyanaz.
Bar nem ertem mit lehet utalni rajta, rengeteg jo jatek letezik hasonlo fedezekes harcrendszerrel.
Nagyon szeretem a Mass Effect játékokat, az Andromédát is. El kell ismernem nekem is, hogy az első rész játékmechanikailag még 2007-es szinthez képest is gyenge.
Amiben jobb a 2. rész, hogy sokkal inkább érződik TPS-nek a lövöldözés, mint RPG-nek, tehát jobbak a fegyverhangok, van ballisztika (az elsőben nincs), az "impact", azaz a lövedékek becsapódás hatása is erősebb, véleményem szerint jobb a lövöldözés már a Mass Effect 2-ben is, mint az elsőben, és fegyvert is többet találni. A Mako-t kivették, azt sem kell irányítani.
Javaslom, hogy ha ennyire nem jön be az első rész, vedd le könnyű fokozatra és pörögd végig a fősztorit, fontosabb mellékküldetéseket (loyality questeket mindenkinek csináld meg a csapatból, elengedhetetlen). A történet a közepe környékén nagyon bepörög és izgalmas lesz.
Nem talalt, egyáltalán nem vagyok ME fanboy.
Csak nem ertem hogy masoknak mi olyan szörnyű es iranyithatatlan benne.
Nem a legjobb a harcrendszere, viszont nem is egy förtelem, ahogy te állítod.
Hozzá lehet szokni. Legrosszabb esetben vedd le a leggyengébb fokozatra, és menj végig csak a sztorin.
A kettő harcrendszere hasonló, viszont ott már fejlesztettek rajta, így élvezetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!