Tényleg olyan rossz lett a Mass Effect Andromeda?
A játékmenet szerintem jobb, sokkal élvezhetőbb, mint a trilógiában, a harc dinamikusabb.
Kevesebb a bug benne, mint launchkor és a arcmimikákon is javítottak, és bár nem a legjobbak, de elfogadható szerintem.
Mivel a trilógia a játékvilág egyik legjobb játéka, ezért nem, nem ér fel hozzá, mivel a trilógia 3 játék, ez meg csak 1.
Vannak benne zavaró dolgok, pl fetch questek, de nem vesztesz vele semmit, ha nem csinálod meg. Nem olyan, mint a EMP a Mass Effect 3-ban.
A története másabb, sokkal fiatalosabb, a karakterek is fiatalosabbak, itt a karakterek inkább a 20-as éveikben vannak, amik érezhetőek is a személyiségükön, míg a Mass Effect trilógia szereplői a 30-as éveikben voltak.
Én személy szerint élveztem a történetét, engem lekötött és szórakoztatott, amikor játszottam.
Nekem nagyon tetszett. Oké, a társak talán nem olyan egyediek, mint a trilógiában, de olyan figurákat, mint Garrus, Tali vagy Mordin, igencsak nehéz lenne túlszárnyalni. Egyetlen dolog nem tetszett benne: gyakorlatilag minden bolygón ugyanazt az egy fő küldetést kell újra és újra végrehajtani (persze az odáig elvezető küldetések minden esetben mások).
Messze nem érdemelte meg azt a gyűlöletet, amit kapott, és sajnálatos, hogy aligha lesz már folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!