Cara Delevingne-tól agyf.szt kapok szval meg sem nézem:D
2017. aug. 14. 21:53
2/9 anonim válasza:
Én többet vártam ettől a filmtől. Nem volt rossz, és nem voltak világmegváltós elvárásaim sem, de kicsit csalódottan jöttem ki a teremből a végén. Szép film, látványos, ötletes dolgok vannak benne (gondolom hasonló a képregény is, már a ami a fantáziát illeti) meg jó hosszú, de üres, mind a szerelmi, mind a fő történeti szál unalmas lerágott csont, a főszereplő srác pedig nagyon antipatikus.
Ettől függetlenül még egyszer biztosan meg fogom nézni, amikor kiadják blue-rayen, volt film, ami második nézésre tetszett meg.
2017. aug. 15. 08:43
3/9 A kérdező kommentje:
igen a Valériant játszó színész tényleg antipatikus volt
2017. aug. 15. 14:47
4/9 anonim válasza:
Nekem nem is annyira a színész, hanem inkább az általa játszott karakter volt antipatikus. Azt mondják, a képregényben Valerian egy középkorú férfi, nem pedig egy suhanc. Ez így hasonló lett a többi, tucat young adult filmekhez, és azt a műfajt ki nem állhatom.
2017. aug. 15. 15:13
5/9 A kérdező kommentje:
nekem az se tetszett, hogy a skalplistával ekkora szívtiprónak volt beállítva, miközben nyeszlett volt és karikásak voltak a szemei
2017. aug. 15. 15:22
6/9 anonim válasza:
Egynek elmegy, de semmi extra.
2017. aug. 15. 16:42
7/9 anonim válasza:
Amúgy igen, nem ehhez a sráchoz illett ez a szerep. Se a szívtipró, se a hős nem illett rá.
2017. aug. 15. 16:44
8/9 anonim válasza:
Nem tudja valaki hol lehet online megnézni normális minőségben ? angolul is jó lenne , de mozicsillagon csak cam-os link van ami borzalmas minőségű :D Még nem láttam de elég sokat várok ettől a filmtől egyébként egyedül csak Kris Wu miatt nézem meg :)
2017. aug. 20. 17:19
9/9 A kérdező kommentje:
hát mozis verzión kivül mást én se találtam, de egy olyan hónap múlva szerintem már lesz dvd minőség fent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!