Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felnőttként van időtök játszani?

Felnőttként van időtök játszani?

Figyelt kérdés
Család és munka mellett szoktatok még számítógéppel, konzollal játszani? Félek, hogy ha elkezdek dolgozni, nem lesz időm rá, pedig egyik legjobb kikapcsolódás számomra. Nem szeretnék minden nap játszani persze, eddig sem voltam függő, de néha jól jönne, ha leülhetnék. Nem vagyok amúgy valami jó játékos, valószínűleg pont mert keveset játszok, de attól még szeretnék fejlődni is. Nektek belefér egy munkanap közben/után?

2019. ápr. 1. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hétköznap kizárt olyan fáradt vagyok hogy dőlök be az ágyba. 4:30-kor kell kelnem. Még Single-be sincs erőm.

De ha hétvége van, kialudtam magam és 14-kor kelek pl akkor van rá pár órám.

Jelenleg épp a Dishonored 2-t nyúzom. Amikor időm engedi.

2019. ápr. 2. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem család és párkapcsolat nélkül sem igazán megy hétköznapokon a játék. Nem is feltétlenül az időhiány a gond, hanem hogy agyilag már fáradt vagyok a nap végére.

Változó hogy mikor járok dolgozni (csak törzsidő van), de általában 10 és 17 között biztosan bent vagyok. Hazaérek mondjuk fél 6 és 6 között, ha munkából rögtön hazamegyek (tehát nem megyek el boltba vagy hasonló). Kajálok, elvégzem a kötelező kis házimunkát és már hipp-hopp 7-8 óra. Maximum olyan játékok férnek bele, amikhez nem kell gondolkodni. Például Gran Turismo Sport-hoz van még agyam, Horizon Zero Dawn-hoz már nincs.

2019. ápr. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!