Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Felnőttként van időtök játszani?

Felnőttként van időtök játszani?

Figyelt kérdés
Család és munka mellett szoktatok még számítógéppel, konzollal játszani? Félek, hogy ha elkezdek dolgozni, nem lesz időm rá, pedig egyik legjobb kikapcsolódás számomra. Nem szeretnék minden nap játszani persze, eddig sem voltam függő, de néha jól jönne, ha leülhetnék. Nem vagyok amúgy valami jó játékos, valószínűleg pont mert keveset játszok, de attól még szeretnék fejlődni is. Nektek belefér egy munkanap közben/után?

2019. ápr. 1. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem nagyon, max. ha az alvásidőből veszek el. Mert ugye a házimunkából nem nagyon lehet, az edzésből nem akarok, főzni és a családdal foglalkozni is kell. És az alvásból sem akarok már elvenni.
2019. ápr. 1. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
A férjem szokott játszani a fiammal autós játékokat, Minecraftoznak (Minecraftot én is szoktam néha😉), stb... A lányaimmal én öltöztetőset, lakberendezőset, stb... játszok.
2019. ápr. 1. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Van bőven. Reggel elmegyek munkába, 4 körül hazaérek. Főzünk, eszünk, beszélgetünk egy kicsit. Nagytakarítást nem kell naponta végezni. 7től 10ig többnyire a gép előtt ülünk a párommal és játszunk. Gyerek mellett gondolom nincs olyan sok idő erre, de mi csak ketten vagyunk.

Aztán meg ott a hétvége. Hétvégén van minimum 5 óránk játszásra.

2019. ápr. 1. 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Arra van időd amire akarod. Meg lehet oldani. Ha neked az edzés fontosabb, a te döntésed.
2019. ápr. 1. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha akad egy kevés. De nyilván sokkal kevesebb.
2019. ápr. 1. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten nincs erre időm, ha meg van is akkor olyan fáradt vagyok hogy ahhoz is lusta vagyok hogy játsszak. De egyébként hétvégén vagy ha pihenős vagyok akkor 2-3 óra bele szokott férni. Néha a barátnőmmel is szoktunk együtt játszani ha úgy tartja kedvünk, és van erre időnk. Amikor nem együtt járunk dolgozni mert én 2 műszakba dolgozok akkor délelőttönként én végzem el a házimunkát, általában 2-3 napra főzünk előre, azokon a napokon amikor nem kell főzni akkor szoktam elindítani egy mosást ha van már annyi szennyesünk, meg takarítok, illetve elugrok bevásárolni. Amikor munka előtt van még egy szabad órám akkor szoktam egy kicsit játszani mielőtt elindulok és ennyi.
2019. ápr. 1. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Munka és 2 gyerek mellett is napi tobb ora jatek is jut.
2019. ápr. 1. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindenkit lepontozni?
2019. ápr. 1. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

A legfontosabb dolgokra nyilván szakít az ember időt, ilyen a játék is.

Én pl. általában a munkaidőből veszek el, sokkal kellemesebb GTA-zni vagy Simsezni mint az irodában ülni.

2019. ápr. 1. 15:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A lepontozást én sem értem, mindenkinek zöldet adtam...
2019. ápr. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!