Melyik Metin2 érdemes elkezdeni? (2019)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy melyik szervert érdemes elkezdeni 2019 ben? Amin játszottam Rubinum és Calliope (Bocsi ha nem írtam le helyesen). Nemzetközi szerver. De szeretnék játszani magyar szerokon is. Leginkább PVM szerver érdekelne. Fornax2 annyira nem tetszik illetve a GF meg szerintem már nem az a gf ami anno 2009-ben volt. Illetve a Pega sem jön be már annyira ott sincs meg az a régi "varázs". Választ előre is köszönöm! Leginkább csak PVM!!!2019. márc. 28. 21:17
1/8 anonim 

válasza:

Ha még van, next world 2, bár 2019-ben metin2 már elég őskövületnek számít.
2/8 anonim 

válasza:

Magic Time Two. Régóta stabil,és elég jó.
4/8 anonim 

válasza:

A Metin2-t 2019-ben egyáltalán nem érdemes elkezdeni. Már 10 évvel ezelőtt sem volt érdemes.
5/8 anonim válasza:
Igen ez engem is érdekelne mert anno mikor jatszottam meg kb. Minden szerver tele volt tömve most meg alig látok embereket... Amugy a nextworld2nek ritka szar a grafikája legalábbis szerintem a régi jobb.. Pvp2 lesd meg esetleg
7/8 anonim 

válasza:

Egyiket sem. Metin úgy lócitrom ahogy van. Csak időpocsékolás...
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt es a szovegertes is 5. Legkozelebb mond meg hogyan eljek arra is kene a valasz mert fingom sincs
2020. máj. 11. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!