Milyen metin2 szervert lenne érdemes készítenünk?
Ascord2 az alapja.
A szerver nem fog bezarni egy ket honapon belul mivel a sajat szervertermunkben van elhelyezve a vas.
2 munkatarssal dolgozom ezen a szerveren.
Varjuk az otleteiteket.
Akinek ez nem releváns az kerem lapozzon.
#3: Szerencsére nem te döntöd el, hogy mit válaszolhatunk. A Metin2 már tíz évvel ezelőtt is egy hulladék volt, ki akarna azzal játszani a Guild Wars 2, vagy a Black Desert helyett?
Ja, tudom már: a magyaron kívül más nyelvet nem beszélő gyerekek, akiknek a tíz éves laptopjukon nem futna el semmi más.
Biztosan nem tudtad ertelmezni ezt a mondatot:
"Akinek ez nem releváns az kerem lapozzon."
Kepzeld nekem is olyan gépem van amin a gta V és egyéb új grafikai motorokkal mukodo jatek is fullon elfut lagg nelkul meg sem jatszom veluk.
Engem azert erdekel a metin és még sok más embert is, mert részesei voltunk a kezdeteknek amikor elindult az első privát szerver. Nem voltak csucs szuper gepeink. A kis windows XP-n csapattuk kezdetben. Ott voltunk a ddmt2 magyarosításánál. Az első eventeknél. Akkoriban tele volt kék map1. Onnan vasaroltunk és adtuk el az olcson szerzett cuccokat piri birodalomban. Nagyon sok elmeny kot ehhez a jatekhoz. En mar egy jo ideje nem metinezek. Nosztalgiából szeretnénk megnyitni és egy kicsit felvenni a versenyt a konkurencia szerverekkel, es hiaba mondod hogy nem lehet befuttatni. Mert be lehet csak nem mindegy, hogy ki csinálja ;)
Én weblap fejlesztő, .Net programozó is vagyok és a c++ programozási nyelvben is otthon vagyok. A nextworld2 is azért tudott beindulni, mert volt egy versenyképes csapata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!