Szerintetek meg éri megvenni a Nintendo Switchet?
Nem éri meg. Asztali konzolnak gyenge, hordozhatónak nem praktikus, az exkluzív játékok kimerülnek a szokásos túlértékelt nintendós cuccokban, a multiplatfrom címek pedig kb. PS3 szintre vannak visszabutítva, ehhez képest a csupasz alapgép drágább, mint a PS4 Slim God of War bundle, játékkal együtt meg már karcolja a Pro árát. A Switchre elérhető extra szolgáltatások, amiknek manapság már alapnak kellene lennie a megjelenéskor a mai napig foghíjasok, az online pedig egy vicc.
Ezen a ponton már azt sem értem, a fanboyok miért tartanak ki még mindig mellette, nemhogy még sikeresebb, mint az Xbox One.
Ezt csak te tudhatod.
Ha nem zavar, hogy valamivel gyengébb grafikai teljesítménye van, mint a jelenlegi riválisainak, és érdekel több exkluzív címe is, és még esetleg a hordozhatóságát is kihasználnád, akkor persze.
Ha mindened a grafika, és nem igazán vannak olyan játékok rá, amik megfogtak, akkor felesleges.
Én személy szerint kb. 2 éve vettem meg az enyém, azóta is folyamatosan használom, szerintem egy csomó rá kapható játéknak nincs párja más gépen. A nem rég megjelent Super Smash Bros. Ultimate pl. egy olyan játék, aminél jobbat hasonló stílusban szinte képtelenség csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!