Xbox One X vagy Nintendo Switch?
Xboxot én semmiképp sem vennék 2018ban
Ami 10 darab exkluzív van rá arra mind van jobb alternatíva ps4en/PCn. Hacsak nem vagy hatalmas fanja a Halonak/GoWnak vagy valamelyik más szériának, ne adj ki rá.
Igen, a one x hardveresen sokkal erôsebb mint a ps4pro, de ha tényleg az számítana akkor PCt vennél, nem?
Switch-et szintén csak akkor érdemes venni ha érdekelnek a Nintendo IPk (bármilyen Nintendo konzolra igaz).
Csak Zelda és Pokémon miatt én nem vennék, de akkor igen ha több cím is van ami érdekel.
Gyengécskének meg persze hogy gyengécske, ezt a konzolt nem arra tervezték hogy a fentebbiekkel versenyezzen hardveresen.
Viszont 4-5 év múlva még támogatva lesz a switch, hosszú távra tervezték (elvileg jön egy frissített modell 2019ben)
csak pénz kérdése utolsó, simán vennék csak a zelda miatt, ha a gép fele ennyibe kerülne
így azonban tényleg húzós
Ha nincs PC-d én erősen ajánlok egy Xbox One X-et, a platform visszakompatibilis az előző generációra, és a következő is az lesz a mostanira, így egy egész játékkollekciód lehet konzolon mindenféle generációra probléma nélkül. Van rá pár játék amit nem tudsz PS4-en játszani és véleményem szerint remek szórakozást nyújt (Sunset Overdrive, Forza Horizon 4, Killer Instinct, Quantum Break, Halo, Gears of War, Ori and the Blind Forest, és jövő februárban pl. jön a Crackdown 3.)
Gamepass és EA Access miatt is érdemes beruházni rá, nagyon olcsón lehet feliratkozni ezekre ahhoz képest, hogy mennyivel kerülnek többe a játékok. 4K TV-n elképzelhető hogy pár multiplatform után Xbox One X mellett már inkább kihagynád a PS4 verziókat, mert a One X az esetek 90%-ában egyszerűen jobban néz ki. PS4 meg tökéletes az exkluzív címeire.
' one x hardveresen sokkal erôsebb mint a ps4pro, de ha tényleg az számítana akkor PCt vennél, nem?'
Nekem ez is számít hogy nagyon jól nézzen ki egy játék és a 4k 60fps is vonz. Nem véletlenül nem akarok Pc-t, egyszerűen túl drága lenne és nem költenék több száz ezret rá, a konzolok ezerszer jobban vonzanak. Egy Xbox X 120 ezer, és valószinű még legalább 3-4 évig képes lesz az aktuális tripla A-s címeket 4k 30-60 FPS-sel futattni,ugyanilyen tudású PC-t összehozni ennyiből lehetetlenség, ezért is vonz az X.
Köszönöm a válaszokat, Szerintem X lesz ebből, főleg így hogy a Switchel 1 árban van, és nem igazán vonz a hordozhatóság, csak 1-2 játék.
Két teljesen különböző gépről van szó, itt az a kérdés, hogy neked mi kell.
Elsősorban azt nézd, hogy melyikre van több olyan játék, ami érdekel. Hiába szebb a One X, vagy hiába hordozható a Switch, ha nincs rá olyan játék, ami érdekelne.
Azon kívül... ha nem csak otthon használnád, akkor jobb választás a Switch. Ha mindened, hogy a lehető legmagasabb grafikát hozd ki a gépből, akkor One X. Én mondjuk pont letojom, hogy most 240p vagy 4k egy játék, ha a játékmenete, tartalma, hangulata, stb jó, de vannak emberek, akiknek ez valamiért nagyon is számít.
Én amúgy a "4-5 év múlva fognak-e még erre játékok kijönni" kérdésre a választ pont fordítva látom. A One már egy 5 éves gép, hiába volt nemrég egy fél generációnyi újítás, nem szoktak azért 10 évig tartani ezek. A 360 8 évig volt a piacon a One előtt, előtte a Classic meg kemény 4 évig volt a 360 előtt összesen. A Switch gyorsabban fogy, mint a One valaha, ráadásul sokkal frissebb még a gép, tehát sokkal inkább az életciklusa elején van. Meg ha azt nézzük, a 3DS is már lassan nyolc éve van a piacon, és hiába van hihetetlenül bármi más mostani géphez képest lemaradva, még mindig jönnek ki rá játékok. Ha majd esetleg annyira vállalhatatlan lesz az a grafika, amit a Switch tud, akkor elkezdik jobban reklámozni a hordozható vonalat, és úgy meg még jó lesz az után is pár évig.
Szóval ja, én személy szerint gondolkodás nélkül Switchet vennék, sőt, szerintem konkrétan az Xbox One a valaha létezett legfeleslegesebb konzol, amiből legalább egymillió darabot adtak el, de azt is nézni kell ilyen esetben, hogy a grafikai teljesítmény számomra messzemenően a legutolsó szempont egy játéknál, illetve hogy egyáltalán nem kelti fel az érdeklődésem se a Forza, se a Halo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!