Hogy működik ez a Total War Warhammer, Total War Warhammer 2? (Többi lent)
Olvastam, hogy a Moral Empires kampányhoz kell mind a 2 Warhammer rész, na most oké megvettem őket, de ha a kampányon pl a wood elfekkel akarok menni, akkor még meg kell venni a dlct a Warhammer I ben?
Akinek megvan a játék, lenne szíves elmagyarázni, hogyan is működik ez?(Vagy esetleg pont úgy, ahogy leírtam és ez egy k.drága mulatság)
A németem nem rossz, de az angolom elég kezdetleges :/
Annyit sikerült leszűrni, hogy ha mind a két játék megvan, akkor feloldja ezt a kampányt(Ahogy azt már tudattad velem).Szerintem jól értemleztem, de egy kis segítség jól esne :)
Íme a mondat :
Any faction DLC owned from Warhammer 1 will appear as factions in the Mortal Empires campaign
Ez azt jelenti, hogy ha nincs meg a chaos, wood elf DLC akkor a kampányban nem mehtek velük ugye?
"Ez azt jelenti, hogy ha nincs meg a chaos, wood elf DLC akkor a kampányban nem mehetek velük ugye?"
Így van, ahhoz hogy ezekkel is játszhass, meg kell venned az őket elérhetővé tevő DLC-ket.
Akkor ez a játék tényleg sok pénzt visz :/
Köszönöm szépen a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!