Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Warhammer End Times: Vermintid...

Warhammer End Times: Vermintide - ennyire nem játszanak már?

Figyelt kérdés

megvettem steamen a napokban mert akciósan 7€ volt (2100,- sacperkb) viszont sosem talál nekem jatékot

ha én hostolok nem joinolnak játékosok, esetleg max egy legeslegjobb esetben kettő

ha játékot keresek sok idő mire talál és sokszor akkor is csak ketten vagyunk játékosok a lobbyban

ennyire nem játszanak már vele az emberek?

2017. okt. 29. 02:17
 1/1 anonim válasza:
Ja kb. olyan 156-an játszanak vele. Figyi, tudok ajánlani egy oldalt. Ez pedig a steamcharts. Én ezt a weboldalt arra használom, ha látok egy multiplayer játékot ami bejönn, akkor ezen az oldalon rákeresek a játékra, és kiírja, hogy mennyien játszanak ebben a pillanatban a játékkal, általában, és hogy mi volt a játéknak a játékos bázis rekordja. Így pedig kilehet találni, hogy mennyi ideig fog keresni a játék meccset/lobby-t, vagy akármit.
2018. okt. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!