Humblebundle 12 dollárért Quantum Break, Long Dark, Dawn of War III. Hol a becsapás?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 22:02
1/5 anonim válasza:
Nincs becsapás, a Humble Bundle ilyen. A fejlesztőkkel együttműködve alakítják ki ezeket a csomagokat, amiket 'pay what you want" alapon árulnak, és egy részét (te döntöd el mekkorát) alapítványoknak ajánlanak fel, a maradékot pedig a fejlesztők (miután a HB levonta a saját részét). Egyszerre jótékony, és profitáló kezdeményezés (mert igen, profitáló)
2/5 anonim válasza:
Az utóbbi pár hónap elég ratyi játékokkal volt tele, most megnyomták egy kicsit. Nincs csel, nincs átverés.
3/5 anonim válasza:
Sőt, az említett 3 játék mellé még kapsz majd 3-4 másikat.
4/5 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, ugyanaz mint mikor egy boltban a hosszú idő óta ott porosodó árut extrém mértékben leárazzák, csak, hogy vigyék el. Itt is így megy, mikor már a kutya sem veszi meg őket, akkor bedobják ilyen csomagokba, ezzel még pár centet tudnak rajta nyerni.
5/5 anonim válasza:
Semmi csel nincs benne. Az utóbbi hónapokban elég fos címeket adtak ki, kb augusztus óta nem is vettem. Valamivel vissza kell hozni a népet.
Egyébként én már megvettem ÷ a warhammer kampányt ki is toltam:) megkapod rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!