Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Stable Online, ez becsapá...

Bri11 kérdése:

Star Stable Online, ez becsapás? (több lent)

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=feUFaWg3rkw - szerintetek ez a videó reális, vagy kamu, amivel a "hackereket" szűri ki és bannolják?
2015. márc. 7. 21:03
 1/2 CptTomato ***** válasza:
Nem ismerem a játékot de ismerem ezt a módszert... nem bannolnak ezért senkit már a játék készítők részéről észre se fognak semmit venni. Amiről szól a videó azok készítői probálnak meg pénzel lehúzni és/vagy megfertőzni a géped.
2015. márc. 8. 02:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, most már én is értem.

Eddig akárhányszor próbáltam ilyesmit, mindig azt írta ki, hogy a folytasáshoz, rá kell mennem valami hirdetésre. A hirdetések olyanok voltak, hogy nyerjek ezt vagy azt, vagy teszteljem az intelligenciám, de a végénél mindig elkérték a telefonszámomat (nem adtam meg egyszer sem), a leírásba pedig ott is volt, hogy havonta 900Ft-ot (v. többet) vesznek le. Sőt, egyes hirdetéseket meg sem tudtam nyitni, mert jelzett a vírusirtóm.

2015. márc. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!