Mennyi fontos sztorielemet hagyok ki, ha a Quantum Breakben nem olvasom el azt a rengeteg logot?
Figyelt kérdés
Játszom a játékot, de már irritálóan sok benne az olvasmány, borzalmasan lusta módja ez a történet elmesélésének. Nincs baj az olvasással, de ha olvasni akarok, akkor előveszek egy könyvet. Az előző pályán amin voltam, 7 darab hosszú hosszú emailt kellett volna elolvasnom, majd ezután még beadott 3-at, és állandóan ez van, rohadt unalmas így a játék, semmi folyamata nincs.
Úgy érzem hogy a fojtogató, temérdek email kihagyásával kimaradok a sztori feléből..
2017. nov. 19. 20:56
1/2 LeonScottKennedy válasza:
Semmit nem hagysz ki. Azok csak háttérinfók. Nem fontosak a történet szempontjából. Szinte minden játékban vannak ilyen olvasmányok, ez inkább az univerzum bővítésére szolgál, mintsem fontos történeti elemek elrejtésére.
2/2 A kérdező kommentje:
Majdnem minden játékban van ilyen, de nem egy ilyen rövid játékban, ennyire összetömörítve, ilyen sok. Egy Assassins Creedben van ilyen mennyiségű olvasnivaló, de az egy jóval hosszabb játék. Egyébként olvasgattam ezeket, és úgy gondolom nem csak háttérinformációval szolgálnak ezek.. le van bennük írva motivációk, az egész időutazás működésének elve, meg van benne magyarázva hogy mik alapján terveznek... inkább abbahagytam, ennyit rég zsibbadtam játék alatt.
2017. nov. 20. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!