Lenne egy elég noob kérdésem, játékkonzollal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nos, karácsonyra a gyerkőcnek szeretnék beszerezni egy Xbox One-t, kifejezetten a Just Dance (és hasonló "mozgós" játékok miatt) Ahogy eddig olvasgattam utána, ehhez kellene egy kinect kiegészítő, amit ugye már nem gyártanak. Tudna valaki segíteni, hogy akkor hogyan oldjam meg?2018. nov. 18. 20:02
1/10 anonim válasza:
Kinect, mint kiegészítő az Xbox 360-hoz volt, a One-ba már beleépítették, nem kell külön hozzá venni.
2/10 A kérdező kommentje:
oh na ezt nem tudtam. nagyon köszönöm a gyors választ, ment a zöld pacsi! :)
2018. nov. 18. 21:11
3/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nincs beépítve a One-ba. Az újjabb verziókon már kinect csatlakozó sincs, átalakító kell hozzá hogy rá tudjad dugni. Játékot se gyártanak hozzá. Ha kinektes játékokkal szeretnéd hogy játszon a gyerkőc akkor 360-at vegyél.
4/10 anonim válasza:
Igazad van, wikipédia ezt írta: "új beépített Kinect 3D kamera" de kicsit jobban utánaolvasva, az újabb modellek már teljesen nélkülözik.
5/10 A kérdező kommentje:
most jól összezavartatok :D akkor minek van egyáltalán onera a Just Dance játék ha nem lehet hozzá csatlakoztatni kinectet és beépítve sincs? az emberek hogy játszanak vele? :D
2018. nov. 19. 11:16
6/10 anonim válasza:
Én nekem fogalmam sincs, viszont, ha írsz egy konzolokkal foglalkozó boltnak, akkor szerintem megadják neked a helyes információkat. (pl. konzolvilág, nekem tőlük volt a ps3-m és megvoltam velük elégedve).
7/10 anonim válasza:
Just Dance és egyéb mozgás követő játékra én inkább ajánlok Nintendo switch-et, egyszerűbb azt a kis krokettet a kézben tartani.
Ha One-t akarsz, akkor átalakítóval együtt venned kell Kinect-et is az xbox-hoz.
8/10 A kérdező kommentje:
Az működhet ha ezt veszem meg xbox one s-hez?
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen bonyolult lesz :D
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a pacsi!
2018. nov. 19. 18:19
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a linket. viszont ennyiből már kapnék egy nintendo switchet is amihez nem kell semmit külön megvennem. alszom még rá egyet! :D
2018. nov. 20. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!