Miért van az, hogy manapság full hulladék játékokat sztárolnak?
Miért nincsenek manapság igazi gamerek?
Itt van az RDR 2.
Egy kalap szar az egész, 90% átvezető animáció, 10 játék, annak a fele is lovaglás meg lócsutakolás.
Hát ki a.... érdekel ez?
Most kaptam meg az új NFS-t, vagyis a 2015, hát egy kalap szar.
20 percet játszottam, kb 5 perc verseny, a többi szar átvezető animációk.
Eszem megáll.
Régen nem is volt egyes játékokban átvezető animáció.
Amiben nem 1200 óra animáció van, meg 10 óra játék.
Régen egy NFS-ben versenyezni kellett, nem videókat nézni.
Tölts be egy Gran Turismot, majd rájössz miről beszélek.
Teljesen mindegy, a lényeg az, hogy egy GT játékban nincs is átvezető animáció.
Sorba tolod a versenyeket, max vissza tudod nézni, ennyi.
Ebben a szarban meg 10 percig azt nézem, hogy a hülyegyerek magyaráz, hogy majd ő bemutat meg mindenféle 30 forintos hulladék szutyok némberek játsszák az eszüket.
Aztán jön egy verseny, ami kb 2 percig tart.
Magyarul most este gondoltam kicsit játszok, erre 30 perc alatt kb volt 5 perc verseny.
Igazából ez egyénfüggő, h ki melyik kategóriát szereti, és miért.
Abban egyetértek, h amit streamerek játszanak hype-olt játékok, azok nem tetszenek ha te játszod. Nézni viszont érdekes, mármint a streamert. Ha a kedvenc videósod/streamered ezzel a játékkal játszik, akkor te is végül megveszed, mert hype, és milyen sokan dicsérik.
Visszatérve a kategóriákra: pl a GT sorozat szimulátor játék, ahol nincs sztori, igy van ez az ETS2-vel is. Viszont egy The Crew vagy egy nem tudom én mi, azok már akció és sztori is egyben. Így mindenki megtalàlja a magának megfelelőt.
Egyébként, figyelni kell, h kitől származik egy-egy játék. Az Ubisoft pont a sztorira fekteti a hangsúlyt.
A Rockstar Games is valamennyire, de több szabad teret ad. Gta sorozat, RDR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!