Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság full hulladék játékokat sztárolnak?

Figyelt kérdés

Miért nincsenek manapság igazi gamerek?

Itt van az RDR 2.

Egy kalap szar az egész, 90% átvezető animáció, 10 játék, annak a fele is lovaglás meg lócsutakolás.

Hát ki a.... érdekel ez?

Most kaptam meg az új NFS-t, vagyis a 2015, hát egy kalap szar.

20 percet játszottam, kb 5 perc verseny, a többi szar átvezető animációk.

Eszem megáll.

Régen nem is volt egyes játékokban átvezető animáció.

2018. nov. 12. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt már tudjuk hogy szerinted milyenek a "hulladék" játékok, de akkor melyikek a jók?
2018. nov. 12. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Amiben nem 1200 óra animáció van, meg 10 óra játék.

Régen egy NFS-ben versenyezni kellett, nem videókat nézni.

Tölts be egy Gran Turismot, majd rájössz miről beszélek.

2018. nov. 12. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Soha nem szerettem az autóverseny játékokat.
2018. nov. 12. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, a lényeg az, hogy egy GT játékban nincs is átvezető animáció.

Sorba tolod a versenyeket, max vissza tudod nézni, ennyi.

Ebben a szarban meg 10 percig azt nézem, hogy a hülyegyerek magyaráz, hogy majd ő bemutat meg mindenféle 30 forintos hulladék szutyok némberek játsszák az eszüket.

Aztán jön egy verseny, ami kb 2 percig tart.

Magyarul most este gondoltam kicsit játszok, erre 30 perc alatt kb volt 5 perc verseny.

2018. nov. 12. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A teljes játéksajtó korrupt, nem lehet hinni nekik, viszont most is bőven vannak jó játékok, csak keresgélni kell.
2018. nov. 12. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy veszem észre, hogy ezek a túlhype-olt játékok nem az "igazi gamereknek" vannak. Ezek a nagy casual kört akarják elérni. Jó példa erre a RDR2. Ismerőseim, akik csak messziről szagoltak bele a játékokba, istenítik a játékot. A gamer barátaim szerint meg egy nagy kalap sz...
2018. nov. 12. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából ez egyénfüggő, h ki melyik kategóriát szereti, és miért.

Abban egyetértek, h amit streamerek játszanak hype-olt játékok, azok nem tetszenek ha te játszod. Nézni viszont érdekes, mármint a streamert. Ha a kedvenc videósod/streamered ezzel a játékkal játszik, akkor te is végül megveszed, mert hype, és milyen sokan dicsérik.

Visszatérve a kategóriákra: pl a GT sorozat szimulátor játék, ahol nincs sztori, igy van ez az ETS2-vel is. Viszont egy The Crew vagy egy nem tudom én mi, azok már akció és sztori is egyben. Így mindenki megtalàlja a magának megfelelőt.

Egyébként, figyelni kell, h kitől származik egy-egy játék. Az Ubisoft pont a sztorira fekteti a hangsúlyt.

A Rockstar Games is valamennyire, de több szabad teret ad. Gta sorozat, RDR.

2018. nov. 13. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Csomó jó játék jelenik meg, illetve a legtöbb átvezető elnyomható. Én játszottam a 2015-ös NFS-el, és nem tudom miről beszélsz, van pár (elég béna) sztori videó, de rengeteg verseny van, legalább 10x annyi mint egy nagyon régi Need for Speedben. Van sok gyenge játék amit istenítenek, remek programok amik elbuknak, ez sajnos ilyen. Mi nem tetszik még?
2018. nov. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!