Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vissza lehet valahogy kérni a...

Vissza lehet valahogy kérni a pénzem 2 hónapra hogy megvettem a WoW-ot?

Figyelt kérdés
Eleinte azzal nyugtatgattak hogy szar a gearem, de ez még így is rosszabb minta tauri. Blood dk teljes mértékben halhatatlan, ugyan úgy bugos (mondjuk annyira nem mint tauri) de ennyi pénzért jobb játékot vártam. És még azt mondták hogy a a tört nem wow. Lehet hogy nem, hanem jobb :(

#WoW #Blizzard #Radioaktív hulladék
2017. szept. 18. 09:08
 1/8 anonim válasza:

Ez a kiegészítő amúgy is szivat az előre jutásban maxos szinte. De most nem térek ki erre, mert nem ez a kérdés.

A teljes wow-ot biztosan nem adják vissza, ha ezt szeretnéd. Nem egyértelmű a kérdés.

Max ha nincs más az acc-on. Akkot eladhatod (hivatalosan tilos, de ki nézi ezt...)

Játékidőre van esély. Egyszer csak 1 honapot akartam játszani, de bent maradt a feliratkozás. A következő hónapban meg 1 órát nen jatszottam volna. Amint láttam, hogy leemelte a pénzt, írtam a supportnak egy nagyon tört angolos levelet, de megértették. Pénzt visszautalták. (Rögtön szóltam, és nem léptem be abban a periódusban. Leírtam, hogy véletlen maradt bent a feliratkozás)

2017. szept. 18. 09:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Auchanban vett bc+Legion mm-ben vett 2 hónapos card.

Tehát akkor azt a 25ezret amit eddig ráköltöttem buktam.

Írtam blizznek egy reportot hogy legyenek szívesek vagy lenerfelni a tankokat pvp-ben a béka segge alá vagy vegyék ki a pvp-ből. Bár nem valószínű hogy foglalkoznak vele. 3-an nem bírjuk megölni az a mocsok dk-t és én voltam a legszarabb gearben 911-ebn.

2017. szept. 18. 09:33
 3/8 A kérdező kommentje:
ja és ezekről nem is beszélve https://www.youtube.com/watch?v=Jmh-SH0KM4A&t=56s
2017. szept. 18. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
de basszus, azért rinyálni, mert valaki gyenge PVP-ben és még ticketet is írni a blizznek arról, hogy nerfeljenek/vegyenek ki egy role-t, csak mer a gyakorikérdéses vérpistike nemtudja leütni xDDD komolyan ennek valami bestofba mennie kéne. kb. 10 millió előfizető van, gondolom ha ez rajtad meg másik max 15 emberen kívül érintene bárkit, már nerfelve lenne az adott kaszt :D ha hárman nem tudtok megölni egy DK-t, akkor hárman együtt vagytok gyengék. fogadnék arra is, hogy se encsa, se gem, se normális pvp gear nincs. a pénzt ugyan nem lehet visszakérni, de az egész wow-nak jobbat tesz, ha ilyen játékosok hosszútávon nem játsszák :D
2017. szept. 20. 03:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem csak a Geared lehet pocsék, hanem a játéktudásod is. Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen karakter. Egyszerűen túl keveset sebeztél bele, azért nem tudtad megölni. Nem tudod miként helyezkedj, stb. Ő meg lehet 2 éve csak azzal a karival PVP-zik.

,, de basszus, azért rinyálni, mert valaki gyenge PVP-ben és még ticketet is írni a blizznek arról, hogy nerfeljenek/vegyenek ki egy role-t, csak mer a gyakorikérdéses vérpistike nemtudja leütni xDDD"

A Taurihoz vannak szokva, ott meg normálisan nem tanul meg PVPzni az ember. Egyszer kipróbáltam pár éve, akkor volt olyan GM aki nem tudta mi az insta.

2017. szept. 21. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 egyetértünk. egy részletben vitatkoznék csak, én anno taurin voltam wotlk contentben talán a top 10 rugó egyike. imádtam pvp-zni, vállason kivül full WF-be nyomtam +battlemaster title. bruttó 4500 órám szerintem benne volt :D nem mondom h az az etalon sőt, ha újrakezeném énis origin küldeném, mert amint bejött a cata, a tauri egy ócska hulladék lowpop szeró lett. de szinte látom magam előtt, hogy a kérdező valszeg félig pve meg profból szedett itemekkel várja azt, hogy megöl egy fulltank DK-t :D
2017. szept. 22. 00:08
 7/8 A kérdező kommentje:

battlegroundon ez első 3 helyezésben benne szoktam lenni. hunter, mage, rogue, shaman kasztokat tök könnyen összevágok, a többi elég 2-esélyes. dh-t elég ritkán sikerül, uh/frost 50-50, blood dk-t meg egész pályafutásom alatt csak 1x sikerült az is lowgear volt.

szóval nem vagyok profi játékos de nem is vagyok annyira noob hogy felismerjem hogy valami lehetetlen. nemhiába linkeltem az a videót hogy 13+os mythicet le solo-z egy blood dk. egyszerűen túl erős class.

2017. szept. 22. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 meg először tájékozódj mielőtt válaszolsz, mert fogalmad sincs látszólag az eredetis gear rendszerhez.
2017. szept. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!