Vissza lehet valahogy kérni a pénzem 2 hónapra hogy megvettem a WoW-ot?
Ez a kiegészítő amúgy is szivat az előre jutásban maxos szinte. De most nem térek ki erre, mert nem ez a kérdés.
A teljes wow-ot biztosan nem adják vissza, ha ezt szeretnéd. Nem egyértelmű a kérdés.
Max ha nincs más az acc-on. Akkot eladhatod (hivatalosan tilos, de ki nézi ezt...)
Játékidőre van esély. Egyszer csak 1 honapot akartam játszani, de bent maradt a feliratkozás. A következő hónapban meg 1 órát nen jatszottam volna. Amint láttam, hogy leemelte a pénzt, írtam a supportnak egy nagyon tört angolos levelet, de megértették. Pénzt visszautalták. (Rögtön szóltam, és nem léptem be abban a periódusban. Leírtam, hogy véletlen maradt bent a feliratkozás)
Auchanban vett bc+Legion mm-ben vett 2 hónapos card.
Tehát akkor azt a 25ezret amit eddig ráköltöttem buktam.
Írtam blizznek egy reportot hogy legyenek szívesek vagy lenerfelni a tankokat pvp-ben a béka segge alá vagy vegyék ki a pvp-ből. Bár nem valószínű hogy foglalkoznak vele. 3-an nem bírjuk megölni az a mocsok dk-t és én voltam a legszarabb gearben 911-ebn.
Nem csak a Geared lehet pocsék, hanem a játéktudásod is. Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen karakter. Egyszerűen túl keveset sebeztél bele, azért nem tudtad megölni. Nem tudod miként helyezkedj, stb. Ő meg lehet 2 éve csak azzal a karival PVP-zik.
,, de basszus, azért rinyálni, mert valaki gyenge PVP-ben és még ticketet is írni a blizznek arról, hogy nerfeljenek/vegyenek ki egy role-t, csak mer a gyakorikérdéses vérpistike nemtudja leütni xDDD"
A Taurihoz vannak szokva, ott meg normálisan nem tanul meg PVPzni az ember. Egyszer kipróbáltam pár éve, akkor volt olyan GM aki nem tudta mi az insta.
battlegroundon ez első 3 helyezésben benne szoktam lenni. hunter, mage, rogue, shaman kasztokat tök könnyen összevágok, a többi elég 2-esélyes. dh-t elég ritkán sikerül, uh/frost 50-50, blood dk-t meg egész pályafutásom alatt csak 1x sikerült az is lowgear volt.
szóval nem vagyok profi játékos de nem is vagyok annyira noob hogy felismerjem hogy valami lehetetlen. nemhiába linkeltem az a videót hogy 13+os mythicet le solo-z egy blood dk. egyszerűen túl erős class.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!