Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wildstar bezárása?

Wildstar bezárása?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy pontosan mikor zár be a játék(áll le a szervere és szűnik meg a játék)? Azt tudom hogy November 28.án de pontosan mikor? Már Nov. 28. 0:00-kor vagy még délelőtt lesz? vagy pontos időt valaki kérem tudna mondani?

A normális válaszokat előre is köszönöm.

2018. nov. 12. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm. Akkor megpróbálom összedobni azt amit látni szeretnék. :)

a Path csere hogy zajlik? Mármint már unlockoltam mindet de még nem mertem aktiválni kövit. Ha pl elváltók scientist-ről attól még ugyan úgy számolja ha azonosítom a kristályokat,mobokat stb? Vagy hogy is lenne ez?

2018. nov. 17. 17:34
 12/14 anonim válasza:

Path egy ideje szabadon váltogatható, ha feloldottad, de mindig csak egyetlen aktív van és csak annak a képességeit használhatod. Ameddig eljutottál vele, az megmarad, mikor visszaváltasz, de mindig csak az aktívat tudod fejleszteni.

Fél óránként ingyenes a váltás, de service tokenért azonnal és bármikor.

2018. nov. 17. 18:41
 13/14 anonim válasza:
Nagyjából egy órával ezelőtt erősítették meg hivatalosan, magyar téli idő szerint 2018.11.28-án, 23:00-kor zárják végleg a szervereket.
2018. nov. 19. 20:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem, azaz este 11-kor a mi időnk szerint. Köszönöm szépen. :) Kár érte. :( Igaz csak ebbe a hónapba kezdtem el de már pár óra után bele szerettem játékba. :(
2018. nov. 20. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!