Megéri még játszani a wildstarral?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem játszani vele 2 napja és eddig nagyon tetszik. Viszont utánaolvastam már egy két fórumon hogy eléggé alacsony a játékos száma és haldoklik de én úgy látom még azért aránylag sokan játsszák. Meg inkább 50-es szinttől lesz aktívabb a játék. Nektek mi a tapasztalatotok?2016. szept. 28. 10:03
1/4 anonim válasza:
A fórumokon sokfélét lehet olvasni. Szerintem van elég játékos, ingyenes, ha pedig tettszik, csak veszíthetsz azzal, ha külső vélemények alapján abbahagyod, inkább a saját tapasztalatodra alapozz :) Én szeretem, játszom és vagyunk még így jópáran.
Az 50. szint valós határ, a játékosok nagy többsége már elérte, így közös programokat leginkább ott lehet találni (dungeon, pvp).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem is akarom abbahagyni. Több év után az első mmo ami tetszik a world of warcraft után. :)
2016. szept. 28. 20:05
3/4 anonim válasza:
Örülök :)
Ha gondolod, keress meg a játékban, esténként szoktam online lenni Arian Starlight néven (Exile oldal, EU-Jabbit szerver, ha esetleg az amerikain vagy, érdemes váltani a távolság miatt). Van egy csupa-magyar guildünk, ott szívesen látunk mindenkit.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés. Feltétlenül. :)
2016. szept. 29. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!