Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauri WOW-on érdemes egyáltalá...

Tauri WOW-on érdemes egyáltalán játszani?

Figyelt kérdés
1 éve wow-ozok ezalatt felhúztam 2 karit 85-re, egy papot healelni pve, és egy DK-t dpselni pve és pvp-zni. Multkor volt hogy elmetem egy bg-re a dk-val (blood talenten) és egy rugó egymaga 3 ütésből leszedte a röpke 150k hp-mat. Az egész nem volt 2mp. Van már pvp-s cuccom AH-ból vicious a nagy része, meg van 3 ruthles gladiator. Szerintem nem kellet volna egymaga így lecsapnia vagy mégis? Csalna? Ha igen akkor most fejeztem be a wow-ot.

2016. szept. 26. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit vársz egy tört szervertől? Az nem WoW....
2016. szept. 26. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Az eredeti WoW-on legalább 5 ütés kellett volna... :)
2016. szept. 26. 16:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Tört szerver, ugyan már! Más játékokba tört szervereken még nagyobb rend van mint az eredeti verziókban!
2016. szept. 26. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Azok más játékok. A tört "wow" szerverek az eredeti közelébe se érnek. 4-5 évvel le vannak maradva a kiegészítők terén és még így is egy rakat bug van benne.
2016. szept. 26. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó, oké értem. Akkor ennyit a wow-os pályafutásomnak. Pedig nagyon jó játéknak tűnt. De az eredeti egy vagyon. Még ha 1x ki kéne adni érte sok pénzt oké lenne. De így bekaphatja Blizzard is és Tauri is!
2016. szept. 26. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát most mihez képest egy vagyon? Havi 3500-4000forint. Ennyiből kb elmész moziba 1x,spórolósan 2xés ennyi x2óra szórakozás. Itt meg számoljunk csak napi 1órával,máris 30óra 4000forintért ami óránként 133ft. Szerintem nem rossz deal. Főleg, hogy pár hónap után goldból is összehozható a gametime.
2016. szept. 26. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Lassan 3 hónapja játszok a tauri wowban. 99%-a magyarok vannak, összesen majdnem 1000-en játszik. Itt nincs havidíj, de havi 800Ft-ért vip tag lehetsz. Bővebben a honlapján. A bugokkal eddig még nem találkoztam. (40-es retri palám van)

Hátránya hogy max 85 lvl-ig tolható.

2016. szept. 27. 07:43
 8/9 Csiß ***** válasza:
3 hónap alatt lvl40ig vitted a palád? Akkor komoly tapasztalataid lehetnek a szerverről.. :)
2016. szept. 29. 08:12
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 Ez valami rossz reklám akart lenni??? Bugokkal nem találkoztál? Akkor te nem a taurin játszol wazze! Bőven vannak bugok, csak lehet tőlük játszani. Úgyahogy...
2016. szept. 29. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!