Hogyan érdemes rangsorolt játékokat játszani a League of Legends-ben?
Én nem vagyok kezdő, mégis rengetegszer megfordul ez a kérdés a fejemben. Az előző seasonban Gold V voltam, persze akkor még csak solo/dou lehetőség volt. Mostanra bevezették ezt a premedeléses rendszert. Mit gondoltok, hogyan érdemes elkezdeni? Inkább csapatban érdemes menni, vagy egyéniben? Tudom, hogy ez attól függ, ki melyiket preferálja, ettől függetlenül kérdezem, hogy melyik a célravezetőbb? Egyéniben azt vettem észre, hogy szinte biztos, hogy egy premedebe fog dobni. Ha csapatban megyek, lehet "meta"-t vinni meg ilyesmi.
A sok tapasztalaton kívül, van rá mód, hogy valaki magas divízióba kerüljön (boost, meg ezeket leszámítva)? Hogyan lehet legjobban carryzni a meccset, vagy segíteni a csapatnak, a sok roamolással? Esetleg van olyan, aki teljesen egyedül jutott ki pl. diamondba? Esetleg tudtok ezzel kapcsolatban ötleteket adni?
Én a solot, max a duot preferálom, de azt is ts nélkül.
Az a baj a premadevel, hogy a vége ígyis úgyis az lesz,hogy x idegesíti y-ont és ezen megy el a meccs. Soloban ilyen nincs, mert ha nem tetszik a kkor mute és kész, nem kell hallgatnom őket.
Soloba játssz, mert különben nem a saját mmr-edben fogsz játszani, tehát vagy nem fejlődsz semmit, vagy szétkapnak/lecarryznek.
Ahhoz, hogy feljebb juss, jobb játékossá kell válnod, ehhez ajánlom streamek nézését(SoloQ, nem LCS!!) meg saját replayek elemzését(miért haltál meg, miért nem tudtad elvinni a killt, megérte-e a leblancot chaselni ahelyett hogy lefarmoltál volna 2 wavet stb.).
Az hogy ki mennyi idő alatt jut fel diamondba, az játékosfüggő, van aki pár 100 ranked meccs alatt megoldja mert van tehetsége, meg van aki 2k+ után sem képes kijutni goldból.
Ez igaz.
Köszi szépen, a visszanézés jó ötlet!
#7 (savanyújóska)
Sok sikert a kijutáshoz, remélem nekem is sikerül legalább egy gold 2 fele végeznem. Néztem videósokat, de az alapokon (push, roam) kívül nem igazán hangzott el semmi.
Sajna azt veszem észre, hogyha egyedül megyek bedob egy premedebe, akkor ugyanott vagyok, mintha én indultam volna el. Főleg duo-t preferálom, maximum hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!