Wildstar bezárása?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy pontosan mikor zár be a játék(áll le a szervere és szűnik meg a játék)? Azt tudom hogy November 28.án de pontosan mikor? Már Nov. 28. 0:00-kor vagy még délelőtt lesz? vagy pontos időt valaki kérem tudna mondani?
A normális válaszokat előre is köszönöm.
ÜD.v
Egyelőre annyit tudni, hogy lesz egy nagyobb, hivatalos event az utolsó órákban, de hogy pontosan mikor, még mindig nem tették közzé..
Folyamatosan figyelem a híreket, amint megtudom, megírom a guildünk honlapján, facebook oldalainkon, és akkor ide is.
Arian
Értem, köszönöm szépen. :) Igaz én még csak most kezdtem bele de a végéig szeretném minél jobban kiélvezni a játékot. Mindig is ki akartam próbálni de csak pár napja szántam rá magam mikor megtudtam hogy mindjárt bezár. :(
Szóval a végéig aktívan fogom tolni :) már lvl 8 vagyok xD remélem meglesz 50 bezárás előtt. :)
Még nagyjából két hét van, abba belefér.
A bezárás híre után nem sokkal aktiváltak rengeteg bónuszt, közte a dupla XP-t is, ami segít. A rengeteg Omnibitel pedig minden megvehető az itemshopból, pl további xp-bónuszok, vagy akár egy token is, amivel rögtön 50-es karaktert lehet létrehozni.
Lenne még kérdésem ha szabad. :)
1. A játék számolja a halálok számát?
2. ha 50-es token-t használok akkor ugye karim 50-en kezd de ugyanott ahol sima karim is vagy end story-s?
Nem, legalábbis nekünk hozzáférhetően nem hiszem.
Az 50-es karakter token egy rögtön 50-es karaktert ad (készítéskor kell választani), alapszintű felszereléssel, talán némi pénzzel, és a választott path 30-as szinten. Semmi quest, vagy ilyesmi nem lesz vele teljesítve, de nem kell végigjátszani a történetet, rögtön adja az 50-es szinten kapott questeket. Viszont szabadon vissza lehet menni a korábbi zónákat felfedezni.
Hiába kértem, nem jön értesítés, ezért válaszolok ritkán..
Szabadon teljesíthető bármelyik még nem végigvitt quest. Más kérdés, hogy a Wildstarban nincs automatikus szint-igazítás (legalábbis open worldben), így komoly kihívásra ne számíts a kisszintű zónákban :)
Értem, akkor megcsinálhatóm a kicsiket is az 50-essel ez remek. :) Ami az értesítéseket illeti semmi gond. :) Esetleg ha benne lennél írj rám privátba és akkor ott folytatjuk. :)
kövi kérdésem közbe: hogy tudok shop-ból vett kosztümöt úgy felvenni hogy ne az aktuális gear-t cserélje le? Azaz mind2 megmaradjon.
Ez a costume/holo wardrobe rendszer.
Elsőként, amelyik ruhát/fegyvert szeretnéd látványnak hordani (valaha is), azon shift+jobbgomb, majd Unlock costume item. Ezzel bekerül a szekrényedbe a kinézete.
A karakterlapodon (alapesetben 'P' betű) jobb felül van egy lenyitható lista. Ott kell kiválasztani a 'Costume'-t, majd pedig az Open Holo-wardrobe gombot.
Az új ablakban először válassz egyet a costume-slotokból (bal felül, 1-2 darabnak kéne lennie), utána pedig alatta tudod az egyes slotokban kiválasztani, hogy a korábban unlockolt kinézetek közül melyiket szeretnéd magadon. Ugyanitt az item melletti 1-3 kis négyzetben megadhatod, hogy az a festési rész milyen színű legyen. A festés egyrészt pénzbe kerül, másrészt a festékeket külön kell begyűjteni.
Ez a costume rendszer teljesen független a hordott felszerelésedtől, cserélhetsz nyugodtan ruhát, fegyvert, a kiválasztott kinézet megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!