Miért kell állandóan hazugságokat terjeszteni a Fallout 76-ról?
Engem abszolút nem érdekel, már nyomokban sem tartalmazza azokat az elemeket, amelyekért szerettem a Falloutot. Nem értem ez miért fáj egyeseknek.
Ha neked ez kell, egészségedre, kívánom, hogy szórakozz jól vele. Én meg folytatom az Underrail végigjátszásomat :)
Mert már kezd bosszantani, hogy minden egyes videó, fórum, poszt, hír, bármi alatt ott van a Jancsika és már megint mondja a dumáját, hogy hát ez a Fallout 76 egy új battle royale játék, Bethesda csak a trendet utánozza.
Nem az a gond, hogy valakinek nem tetszik a játék, hanem az, hogy azt mondják őket nem érdekli a játék, meg se veszik, de mégis minden egyes fallout 76 téma alatt ott vannak.
És akkor jön a Pistike, akit eddig érdekelt a játék, de látja, hogy Jancsika azt mondta, hogy ez egy új battle royale játék, szóval most már ő is azt terjeszti, hogy ez egy BR játék.
Ha nem tetszik, nem akarod megvenni, akkor mégis mi a jó szent fazékért követed mindenhol? Nem konkrétan neked szánom ezt a kérdést, hanem összességében mindenkinek, aki ezt csinálja.
"A F76 valóban egy battle royal játék, hiába vergődsz.
"
Jól van Jancsika, ügyes vagy, most már mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!