Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell TES Skyrim-ban...

Hogy kell TES Skyrim-ban bűvölni? Több lenn

Figyelt kérdés
Tehát van az alkimista labor és a misztikus bűvölő, viszont próbáltam már ezekben, de nem tudtam, pedig a magyarítással játszom. A tárgyat kiválasztom, a lélekkőt is, de a bűvölést, hogy mit akarok fejleszteni a tárgyon, ott nem tudok választani mert nincs semmi ott. Mi kell hozzá? Vagy teljesen máshogy kell? Help pls!

2018. okt. 1. 03:40
 1/7 anonim válasza:
Keresned kell egy olyan tárgyat a táradban aminek van extra tulajdonsága :) pl fagyasztással lassítja az ellenséget! Ezt a tárgyat ugyanott meg kell törnöd! Ezután tudod hozzáadni az új kívánt tárgyadhoz a lélekkővel! Nekem is soká tartott míg rájöttem! De ökörséget ne csinálj egyes kasztoknál! Mindenkinek meg van a maga speciális cucca! En pl varázsló voltam de eszem ágába nem jutott volna tönkretenni a különleges köpenyt! Ami megszámlálható cucc és visszatérő használd erre :) de jelzem ha regi cuccból teszed at az újba a regi erejét kozel sem lesz ugyanaz! Es en battle mage voltam hanem pure mage!
2018. okt. 1. 04:54
 2/7 anonim válasza:
Javitok! *nem battle mage
2018. okt. 1. 05:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A bűvölés ereje nem attól függ, hogy honnan jött, hanem hogy milyen követ használsz hozzá (pontosabban milyen lélekkel van "töltve"), és milyen szinten vagy bűvölésből -> sokkal jobbat is lehet csinálni, mint amiből kiszeded a képességet. Az alacsony értékű lelkekkel "töltött" köveket inkább a mágikus képességgel bíró fegyverek töltésére érdemes felhasználni, vagy arra, hogy magát a bűvölő képességed fejleszd (értéktelen cuccokat bűvölsz, aztán elpasszolod).
2018. okt. 1. 17:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi első! Azt én sem gondoltam, hogy egy jóféle mágikus tárgyat tönkre kell tenni hogy létrehozzhass újat... Nem is mertem volna megcsinálni. Na, szóval ha betörök egy jóféle tárgyat, aztán bűvölöm pl: fekete lélekkővel akk sokkal jobbat kapok?
2018. okt. 1. 18:43
 5/7 anonim válasza:
Imádtam a skyrimet mai napig megvan csak nincs idom játszani vele :) en vegig pörgettem :) es imádtam a pure mage kasztot! Amit meg lehet ki fogok próbálni az az assasin kaszt :) van olyan kis kes ami par százalék eséllyel azonnal kinyirja az ellenséget :) mondjuk en a varázslóval vámpír is tudtam lenni :) at tudtam alakulni egy küldetés végén de hátrányos mert a napfény árt neki :/ viszont letöltöttem meg anno egy modot hozzá amiben alapképessèg hogy elszivod az ellenfeled életèt :)
2018. okt. 1. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
amugy számit pl. bűvölésnél hogy milyen kasztban vagy? mert én északi vagyok, de szintlépéskor adtam a varázserőre, erőnlétre és az életre is egyaránt... Ha mágus vagy, erősebbek a bűvölések, vagy nem számít, csak szintet lépj, akárkivel vagy?
2018. okt. 1. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Bűvölésnél 2 dolog számít csak. 1. A bűvölés szintje(perkek is beleszámítva), 2. A lélekkő "nagysága" amit felhasználsz.

Az hogy északi,breton vagy netán ork vagy az mellékes neki, csak ez a 2 dolog számít amit írtam.

2018. okt. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!